ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.10

Λαθρονομοσχέδιο. ..

Προ ημερών το Blog Φιλούμενος, δημοσίευσε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων των βο(υ)λευτών, όλων των κομμάτων και το ευχαριστώ δημοσίως, για την χρήσιμη πληροφορία του, αλλά δεν είναι αρκετά, δια την πλήρη ενημέρωση των γηγενών Ελλήνων.

Απευθύνομαι, λοιπόν, προς όλα τα ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΑ Blogs, να κοινοποιήσουν τις διευθύνσεις των σπιτιών τους, των γραφείων τους, καθώς και τις φωτογραφίες τους, όπως έμπαιναν προεκλογικά για να τους καμαρώνουμε για την ομορφιά τους και να κλέβουν τους ψήφους, έτσι και τώρα για να τους καμαρώνουμε για την προδοσία τους, και ότι άλλες πληροφορίες έχουν σχετικώς με την παραμονή τους, τις φορολογικές τους δηλώσεις, προ της πολίτευσης τους και τις περσινές, καθώς και των συγγενών τους μέχρι 2ου βαθμού. Ποίοι εξ αυτών ψήφισαν υπέρ της συνταγματικότητας του νομοσχεδίου περί Ιθαγενείας των λαθρομεταναστών, ποίοι κατ’ αρχήν και ποίοι κατ’ άρθρον, επίσης ποίοι ήταν απόντες, ποίοι παρόντες και δεν εψήφισαν και ποίοι το καταψήφισαν. ΄Ετσι όλοι οι γηγενείς ΄Ελληνες θα γνωρίζουμε, ποίοι εξ αυτών είναι ΄Ελληνες, ποίοι είναι αλλογενείς πού εμφανίζονται ως ΄Ελληνες, ποίοι ή ποίες έχουν συζύγους αλλογενείς και μισούν τους ΄Ελληνες και τον Ελληνισμό. ΄Όλα τα’ ανωτέρω στοιχεία είναι απαραίτητα να τα γνωρίζουν οι ψηφοφόροι τους, αλλά και για άλλους λόγους πού αναφέρω κατωτέρω.

Πολύ σύντομα, ως νέα Κασσάνδρα, προβλέπω ότι επέρχεται σύγκρουση πολιτισμών, θα έλεγα εμφύλια, αλλά δεν θα είναι μεταξύ της ιδίας φυλής, αλλά μεταξύ γηγενών Ελλήνων και των χειροτέρων υποκειμένων, πού εγκατέλειψαν και τις πατρίδες τους, επιδοτούμενοι με τα τεράστια έξοδα της μετακινήσεώς τους, από τους έχοντας συμφέρον να καταστρέψουν τους ΄Ελληνες, τον Ελληνισμό και την εθνική ανεξαρτησία, εγκαθιστώντας σ’ αυτήν την χώρα τους Ινδοευρωπαίους και μάλιστα εμπολέμου ηλικίας. Μοιραίως λοιπόν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Κατά την σύγκρουση, δεν γνωρίζω ποία θα είναι η έκβαση, αλλά θα γύρει μάλλον υπέρ αυτών πού θα θέλουν οι επικυρίαρχοι μας, αλλά ίσως προλάβουμε να συλλάβουμε του βο(υ)λευτάς αυτούς πού ψηφίζοντας αυτό το ανθελληνικό νομοσχέδιο μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση και στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, υπακούοντας στις εντολές των Βρυξελών και της παγκοσμίου κυβερνήσεως, των προς το παρόν τραπεζών, και προσάγοντάς τους σε δίκη και όχι σε εξεταστική επιτροπή, να τους απονεμηθεί η πρέπουσα ποινή της εσχάτης προδοσίας και δήμευση της περιουσίας των καθώς και των συγγενών τους, μέχρι 2ου βαθμού. Βεβαίως θ’ αρχίσουν τις δικαιολογίες, αλλά έχουν προειδοποιηθεί, για το τι τους περιμένει ψηφίζοντας ή απέχοντας ή απουσιάζοντας αυτό το νομοσχέδιο, έτσι δεν θα ισχύει καμία τους δικαιολογία, όταν θα περνάει η θηλιά της κρεμάλας στον λαιμό τους. Να γιατί χρειάζονται τα πλήρη στοιχεία τους και οι φωτογραφίες τους. Θα μού πείτε ότι μόλις αρχίσουν οι εχθροπραξίες θα εξαφανιστούν. ΄Οπου όμως και να πάνε θα βρεθούν και θα επαναπατρισθούν να τους αποδοθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλά και αυτοί πού τους έβαλαν να ψηφίσουν αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο, αυτοί οι ίδιοι θα τους παραδώσουν, για του γνωστού λόγους, πού τους γνωρίζουμε από τα διάφορα περιστατικά της ιστορίας.

΄Ενας ΄Ελλην γηγενής πού αγαπά την Φυλή του, την Πατρίδα του, το ΄Εθνος του και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, υπεράνω της ζωής του!!!

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: