ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.10

ΚΑΙ..... ΕΞΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ!! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΙΜΑΙΡΑ ΟΤΙ ΠΕΙΘΟΥΝ!!

Γράφει ο Αντίμαχος
Δια τρανής απόδειξης της η κυβέρνηση Παπανδρέου μετά των νεανίσκων Υπουργών της έχει πείσει το σύνολο του Ελληνικού λαού ότι αδυνατούσε τελικά να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Ότι δηλαδή μια και το Ελληνικό πρόβλημα είναι τα επιτόκια δανεισμού της χώρας και λόγω αυτών η αδυναμία σύναψης δανείων από τις αγορές , .....παρακλητικά αποζητούσε την αμιγή Ευρωπαϊκή βοήθεια και στήριξη ,η οποία εν τέλη δεν κατέστη δυνατή αφού η "ατμομηχανή" Γερμανία επέβαλε σε όλους τους Ευρωπαίους Ηγέτες την θέληση της για την συμμετοχή του ΔΝΤ στο πολύ ειπωμένο Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης .
Τελικά για να λειανθεί η "αποτυχία" του ίδιου του Πρωθυπουργού στο να πείσει τους εταίρους αν και κρατούσε "πιστόλι" , επιλέχθηκε η γραμμή "να πείσουμε τουλάχιστον αυτούς που θα πληρώσουν" δηλαδή τον Ελληνικό λαό.
Έτσι ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης , έγινε "μικτός". Με την συμμετοχή του ΔΝΤ κατά το 1/3 του συνολικού δανείου.
Οι κυβερνώντες καθημερινά αναλώνονται σε τηλεοπτικές εκπομπές ,.... ακυρώνοντας έτσι και την "καινοτομία" του "open gov".... , ώστε να "ηρεμήσουν" τον λαό για τα "κακά νέα " που έχει στις βαλίτσες του το ΔΝΤ. Μαζί στην προσπάθεια αυτή και τα ΜΜΕ που σε λίγο θα τους δοθεί έδρα στην κυβέρνηση Παπανδρέου για την αμέριστη αρωγή τους μια και πλέον η εθνική συναίνεση πήγε εκ του αποτελέσματος περίπατο.

Κακά τα ψέματα . Η προσπάθεια των αργυρώνητων ΜΜΕ αλλά και των μεγαλοδημοσιογράφων ,χωρίς να αποτελούν εξαίρεση βεβαίως και οι δημοσιογραφίσκοι φυλλάδων ή ειδικά ραδιοφωνικών σταθμών δεν μπορεί να "αναστρέψει" την γενική ομολογία του κινδυνολογικού συναισθήματος που έχει καταλάβει τον Έλληνα πολίτη .
Το χειρότερο δε είναι ότι η ίδια η κυβέρνηση αδυνατεί πλήρως να δώσει έστω τα τυπικά "στηρίγματα" ώστε να αναδύονται ανάλογοι "υποστηλωματικοί" σχολιασμοί προκειμένου στηριχθεί " το ψέμα" από τους διατεταγμένους δημοσιογράφους στην Υπηρεσία της κυβέρνησης .

Μέσα σε αυτήν την έστω πλανόμενη αβεβαιότητα ,έσπευσαν ατυχώς για την κυβέρνηση ,να την εδραιώσουν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος , εξαλείφοντας έτσι την όποια φιλότιμη επιχειρούμενη προσπάθεια καθησυχασμού της κοινής γνώμης από πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους .

Ακούσαμε στον flash τον Πάρη Κουκουλόπουλο να θέτει την πρόταση και το κάλεσμα "όσοι πιστοί προσέλθετε" ακόμα και σε πολιτικά πρόσωπα εκτός ΠΑΣΟΚ προκειμένου συσταθεί μια ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης που επέρχεται δεδομένου ότι το ΔΝΤ
"είναι εδώ " όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός
Συγκεκριμένα ο κ Κουκουλόπουλος είπε: «οι μέθοδοι του ΔΝΤ δεν είναι δυνατό να γίνουν δεκτές με κατεβασμένα χέρια». «Δεν είναι στο DNA του ΠΑΣΟΚ οι μέθοδοι αυτές»

Αν είναι δυνατόν!!!! Αυτό ακούγετε σαν ομολογία ενοχής!!! Αν δεν πείθονται ούτε μεταξύ τους πόσο μάλλον να πειστούν οι πολίτες της χώρας που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες του μέλλοντος τους ,στους αυτοαποκαλούμενους ως "εγνωσμένων " του "καταρτισμένου" σχεδίου προς εθνική ανάταξη και αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας

Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ..... ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΟΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!....
ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: