ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.10

Χαμός στην Ελευθεροτυπία για τη λογοκρισία



Χαμός στην Ελευθεροτυπία για τη λογοκρισία που επιβλήθηκε μόλις μια μέρα πριν τη μαύρη επέτειο της Απριλιανής δικτατορίας του 67.

Ως γνωστόν στο φύλλο της Τρίτης 20/4/2010 με εντολή της ιδιοκτήτριας της εφημερίδας κυρίας Μάνιας Τεγοπούλου δεν γράφτηκε ούτε μια λέξη για την ανακάλυψη της γιάφκας του "Ε.Α" στην Κυψέλη.
Αχ!!!που κατάντησε η πάλαι ποτέ εφημερίδα των συντακτών!
Θα τρίζουν τα κόκαλα των αείμνηστων Αλέκου Φιλιππόπουλου,Κίτσου Τεγόπουλου και Βαγγέλη Γιαννόπουλου.
Διαβάστε παρακάτω τις θέσεις συντακτών και ιδιοκτησίας όπως δημοσιεύονται στη σημερινή έκδοση.

Οι συντάκτες της «Ε» και της «Κ.Ε.», που συγκεντρώθηκαν χθες σε χώρο της εφημερίδας, έπειτα από συζήτηση κατέληξαν στο παρακάτω κείμενο:
Η «Ελευθεροτυπία» δεν δημοσίευσε χθες το γεγονός της εισβολής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα της Κυψέλης το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία -παρ' ότι δεν είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση- είναι η «γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα». Η μη δημοσίευση με απόφαση της ιδιοκτησίας και παρά τις διαφωνίες της διεύθυνσης, που είχε ως αποτέλεσμα να μην ενημερωθούν οι αναγνώστες της εφημερίδας για τις πραγματικές διαστάσεις του γεγονότος, συνιστά λογοκρισία, που δεν συνάδει με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια οι συντάκτες τής «Ε». Κι αυτές τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας τηρούμε και απέναντι στον τρόπο με τον οποίο η αστυνομία διαχειρίζεται τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα. Ενα γεγονός ή μια πληροφορία μπορεί όποιος θέλει να την κρίνει ή να την αμφισβητήσει. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να μην τη δημοσιεύσει και να την αποκρύψει από το αναγνωστικό κοινό.
Οι συντάκτες της «Ε» και της «Κ.Ε.»

Και η απάντηση της ιδιοκτησίας

Η Αστυνομία διαχειρίζεται τις εξελίξεις;
Οι συντάκτες έχουν δεοντολογία;
Και αν ναι, ποια;
Οταν μεθαύριο θα έρθει η πληροφόρηση μέσω MEGA ότι προσγειώθηκε ο πρώτος Αρειανός στον πλανήτη, ποιος συντάκτης της «Ε» θα την επωμισθεί;
Η Ιδιοκτήτρια
Ερώτηση ΖΕΙΔΩΡΟΝ: Οταν δημοσιεύατε τις προκηρύξεις της 17Ν ή τις επιστολές Γιωτόπουλου από τη φυλακή ποιες εγγυήσεις είχατε για την αυθεντικότητά τους;Και κάτι ακόμη,αν αμφισβητείτε τη δεοντολογία των συντακτών σας δεν το κλείνετε το μαγαζί!


Εδώ το κύριο άρθρο του θείου της ιδιοκτήτριας και εκδότη της εφημερίδας που προσπαθεί ακροβατώντας να εξηγήσει τ' ανεξήγητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογράφοι ¨ανεξάρτητοι¨να σου πετύχουν!
Σύρονται από την μύτη, από την χωμένη μέχρι τα μάτια, στην κόκα και την Πασοκική διαπλοκή.
Η απόλυτη ξεφτίλα.
Ντροπή σε όσους αγοράζουν την πατσαβουροφυλλάδα.