ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.10

Ο υπερβάλλων ζήλος της ...νεανικής ΕΛ.ΑΣ

thumb

Μαλλιοκούβαρα έγιναν ένας υπαρχιφύλακας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και ένας αστυφύλακας τοπικού αστυνομικού τμήματος για μία... προσαγωγή.

Καθότι όλα τα λοιπά προβλήματα της προστασίας του πολίτη (τυχαία η έκφραση…) είναι λυμένα, το μείζον ζήτημα που προκάλεσε το θερμό επεισόδιο μεταξύ των οργάνων της τάξης ήταν το πού ακριβώς θα έπρεπε να οδηγηθεί ο προσαχθείς (sic).

To σκηνικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου οδηγού ενός αυτοκινήτου και οι δύο –φύλακες έγιναν μπουκιές μπροστά στο φιλοθέαμον κοινό της διασταύρωσης των οδών Πατησίων και Ιθάκης, το περασμένο Σάββατο.

Ο μεν υπαρχιφύλακας ήθελε να οδηγηθεί ο οδηγός στην Άμεση Δράση για εξακρίβωση στοιχείων, ο δε αστυφύλακας ήθελε να τον οδηγήσει στο τμήμα όπου υπηρετεί.

Αφού έδειξαν ο ένας στον άλλον πόσο άντρες είναι και πόσο καλά προστατεύουν την κοινωνία, ο αστυφύλακας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συναδέλφου του, με αποτέλεσμα να τεθεί ο υπαρχιφύλακας σε διαθεσιμότητα και να διαταχθεί ΕΔΕ.

Γιατί το λέμε όλο αυτό τώρα; Γιατί είναι ενδιαφέρον το σκεπτικό των ανωτέρων τους, που έκριναν ότι για όλα φταίει ο υπερβάλλων ζήλος (ο οποίος χαρακτηρίζει τα όργανα της τάξης γενικώς) και το νεαρό της ηλικίας των δύο (το οποίο όσο μειώνεται, αυξάνεται ο υπερβάλλων ζήλος…)

Και εις ανώτερα…

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: