ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.10

Γερμανική «σταυροφορία» εναντίον της οργανωμένης θρησκείας!

Θα καταφέρουν οι εκκλησίες να αντισταθούν στην οργή του αγανακτισμένου κόσμου;

Όλα δείχνουν πως το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε στη Γερμανία και ο απλός λαός ετοιμάζεται να πατήσει «τα σταφύλια της οργής». Τα τελευταία σκάνδαλα σχετικά με την κακοποίηση παιδιών από μέρους κληρικών της Καθολικής Εκκλησίας, ήταν φαίνεται η σταγόνα που έκανε την αγανάκτηση να ξεχειλίσει.

Απ’ άκρο σε άκρο στη Γερμανία έχουν σηκωθεί πλακάτ, που καλούν του πολίτες να επαναστατήσουν και να δηλώσουν την αποχώρησή τους από την εκκλησία στην οποία ανήκουν. Σημειωτέον, ότι οι τρείς βασικές Εκκλησίες, Καθολική, Ευαγγελική και Προτεσταντική δεν χρηματοδοτούνται μέσα από την διαδικασία της κρατικής φορολόγησης, όπως γίνεται στην Ελλάδα, αλλά από φόρους οι οποίοι καταβάλλονται μόνο από τα δηλωμένα μέλη των εκάστοτε εκκλησιών και αυτός λέγεται «εκκλησιαστικός φόρος» (Kirchensteuer). Σαν Σωματεία Δημοσίου Δικαίου έχουν βέβαια και κάποια ιδιαίτερα προνόμια, όπως συμμετοχή σε κάποιες επιδοτήσεις (εισπράττουν περίπου 14 δις τον χρόνο), για ίδρυση και λειτουργία νοσοκομείων, φιλανθρωπικών σωματείων, σχολείων, παιδικών σταθμών κ.λ.π.

Η οικονομική κρίση, που δεν άφησε την Γερμανία αλώβητη (το δημόσιο χρέος στη Γερμανία ξεπερνάει το 1,5 τρις και οι άνεργοι πλησιάζουν τα 4 εκατ. -βλέπε εδώ και εδώ), έχει προκαλέσει σαφώς ανησυχία στον κόσμο και προβληματισμό, με αποτέλεσμα, να ενεργοποιείται επικίνδυνα το φυσικό ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αυτό ήταν η αιτία, προφανώς, που έκανε μεγάλο μέρος του πληθυσμού να αντιμετωπίσει τόσο εχθρικά την Ελλάδα, όταν πληροφορήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ πως θα πρέπει «να πληρώσουν τα σπασμένα» για εμάς.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Θρησκείας «να πληρώσει τον λογαριασμό», και τα «χρέη» που έχει συσσωρεύσει εδώ και αιώνες δεν είναι λίγα, όπως όλα δείχνουν. Γεγονός πάντως είναι, πως το κύμα εχθρότητας είναι πολύ μεγάλο και φαίνεται πολύ δύσκολο να αναχαιτιστεί ο τυφώνας που έρχεται.

Το θηρίο αρχίζει να βρυχάται:

That’s enough for me! Exit the church NOW!

.

Βλέπε επίσης σχετικό άρθρο στο DER SPIEGEL: “Die Scheinheiligen”

alkimosarchive

Δεν υπάρχουν σχόλια: