ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.10

Απάντησε τελικά ο εις από τους «Παγκαλοσηφουνάκηδες», στη πρόκληση-πρόσκληση Βγενόπουλου

Άνευρη και με Καθυστέρηση δύο ημερών απάντηση, για μια ετεροχρονισμένη αλήθεια, που δυστυχώς άργησε 10 ολόκληρα χρόνια!!!

Απάντησε τελικά ο εις από τους «Παγκαλοσηφουνάκηδες», στη πρόκληση-πρόσκληση Βγενόπουλου.

Βέβαια οι τυποποιημένες αυτές απαντήσεις, έχουν απ ενοχοποιητικό ενδιαφέρον και σχεδόν ΔΕΝ πείθουν κανέναν.

Η "ταμπακιέρα" ήταν το δάσος το οποίο ΔΕΝ έγινε μάλλον τελικά, από ότι μπορούμε να εικάσουμε από τις παραπομπές της ετεροευθύνης που στοχοποιεί ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Σηφουνάκης... αλλά για την έλλειψη ενδιαφέροντος και το τι απόγινε η δωρεά, ξανά στη μούγκα της ετεροευθύνης.

Εντάξει κύριε υφυπουργέ δεν τα έδωσε σε εσάς τα χρήματα, αλλά σαν εκπρόσωπος του κοινοβουλίου δεν σας ενδιέφερε αν τελικά αποκαταστάθηκε το δάσος;

Αλλά νόμος για την υποκρισία, βλακεία και αδιαφορία των εκπροσώπων του κοινοβουλίου είναι και αυτό ένα ζητούμενο το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί μέσα στο άρθρο 86 της ατιμωρησίας του συντάγματος.
Βέβαια μία γενναία απάντηση θα ήταν: "Έλα εδώ ρε... ιδού το δάσος..." να και οι αποδείξεις των εργασιών, υλικών κλπ.

Δύο μερόνυχτα, μία απάντηση για τη παρακάτω δήλωση, μάλλον είναι πολύ μεγάλος χρόνος αντίδρασης!!! (Ίσως να έλλειπε από τα σεμινάρια αντιμετώπισης κρίσεων)
Είπα και εγώ... γιατί αργεί, μάλλον θα μαζεύει τα παραστατικά για να τα δείξει στον Βγενόπουλο...
Μετά θέλουμε να ψάξουμε για πολιτικούς που διαχειρίζονται, ή έστω εποπτεύουν υπηρεσίες του δημοσίου, για τα χρήματα του ελληνικού λαού... και στην συνέχεια καταλήγουμε στο ΔΝΤ.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το παρακάτω δημοσίευμα:

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Σηφουνάκης σχετικά με τα όσα του καταλόγισε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος για δωρεά προκειμένου να αποκατασταθούν καμένες εκτάσεις στη Σάμο.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι τα χρήματα δόθηκαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι στο τότε υπουργείο Αιγαίου. Παρέθεσε μάλιστα και δηλώσεις του τότε δημάρχου Πυθαγορείου.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά τις πυρκαγιές, ο κ. Βγενόπουλος ζήτησε συνάντηση μαζί μου στην οποία προσήλθε συνοδεία δημοσιογράφων, φωτογράφων και τηλεοπτικού συνεργείου όπου μου γνωστοποίησε την πρόθεσή του, χωρίς όμως να μου παραδώσει οποιοδήποτε ποσό ή άλλο παραστατικό στοιχείο.

"Τον παρέπεμψα να κάνει την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού που είχε εκπονήσει πρόγραμμα αναδάσωσης και τον ευχαρίστησα για την πρόθεσή του."
Ο κ. Σηφουνάκης συμπλήρωσε ότι και ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος αναγνώρισε την Τρίτη ότι κατέθεσε τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Σάμου.

«Αρα δεν ενεχείρησε τίποτα ούτε στον Σηφουνάκη ούτε στο Υπουργείο Αιγαίου. Είναι προφανές ότι ο κ. Βγενόπουλος προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με ανύπαρκτα θέματα, παραπλανητικά προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για συγκεκριμένα και επώδυνα.»

Τέλος, ο υφυπουργός παραθέτει και τις δηλώσεις του τότε δημάρχου Πυθαγορείου Σάμου Νικόλαου Μάρκου όπου αναφέρει ρητά πως ο Δήμος Πυθαγορείου ήταν ο αποκλειστικός αποδέκτης -μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων- της δωρεάς της Marfin και ο μόνος διαχειριστής της διάθεσής της. (hbnews)

Δεν υπάρχουν σχόλια: