ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.10

Αλέκος Παπαδόπουλος...... και αυτός στην πρόταση του "έξω απο εδώ" Μητσοτάκη...για την κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" ...

Την Κυριακή το πρωί, στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, ο Αλέκος Παπαδόπουλος θα μιλήσει για την οικονομική κρίση και την πολιτική της διαχείριση. Δίπλα του, όπως μαθαίνουμε, θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Το λογικό είναι ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει κριτική στους χειρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο τον χωρίζει ωκεανός δυσπιστίας. Το πολύ ενδιαφέρον θα είναι εάν το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ “χαϊδέψει” την ιδέα σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με διακομματικές συνέργειες, δεδομένου ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σταθερά προτείνει τον Αλέκο Παπαδόπουλο ως υπουργό σε μια τέτοια κυβέρνηση προσωπικοτήτων κοινής αποδοχής.

Το βέβαιο είναι ότι ο Αλέκος Παπαδόπουλος θα μιλήσει και σε άλλες μεγάλες πόλης της περιφέρειας, γεγονός που δείχνει διαθέσεις παρέμβασης και μάλιστα ηχηρής.


πηγή: Ο Αλέκος Παπαδόπουλος παίρνει το όπλο του!


===========

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εσείς να δούμε που θα βρείτε ΣΩΤΗΡΙΑ... ο λαός έχει συνηθίσει στα δύσκολα ... εσείς κρυβόσασταν ,μια ζωή πίσω από τις "παραγραφές" και την "ασυλία" σας.... ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: