ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.10

ΓΑΠ: "ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ"... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ? ΑΙΣΧΟΣ ! ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


Ένα δείγμα για να ενισχύσει την αποδόμηση της "εμπιστοσύνης" που ευελπιστεί να ενεπνεύσει ...με κόπους βέβαια .... ο Πρωθυπουργός ΓΑΠ στον Ελληνικό λαό για την κυβέρνηση του αλλά και για τον σχεδιασμό των πολιτικών του προς όφελος της χώρας ,ως επίσης και της πλήρης "ανατροπής" του ατυχούς συνθήματος του "να ξέρει ο Ελληνικός λαός ότι τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ", είναι η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ όπως την μετέδωσε στην ραδιοφωνική συχνότητα του real o Νίκος Χ"νικολάου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η ανακατασκευή της ιστοσελίδας του Ελληνικού κοινοβουλίου η οποία έγινε προσφάτως στοίχισε περί το 1.000.000 € όταν η ιστοσελίδα της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στοίχισε μόλις 23.000 € και η οποία θεωρείται λόγω των απαιτήσεων της παγκόσμιας διοργάνωσης η κορυφαία εκ των ιστοσελίδων του διαδικτύου.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ????

ΙΣΩΣ.... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΒΑΡΩΝ!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ .... ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ¨ΚΟΛΙΓΟΥΣ" ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ


Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: