ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.10

Ο μαζοχισμός ως πολιτική στάση!

aaΕίναι απίστευτη, όσο και εκκωφαντική, η σιωπή των παραγόντων που διαμόρφωσαν την πολιτική της περιόδου 2004-2009, στην ολομέτωπη επίθεση που έχει εξαπολύσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και το κατεστημένο σύστημα “ενημέρωσης” στον τόπο μας. Για όλα τα δεινα φταίει, λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, η περίοδος 2004-2009. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες απόψεις, κατά τη γνώμη μου καλύτερα τεκμηριωμένες, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα αυτού του κειμένου. Το ζήτημα που εδώ θέτουμε είναι ξεκάθαρο: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; Γιατί δεν υπερασπίζεται την πολιτική του στις κατ’ εμάς άδικες σε μεγάλο βαθμό επιθέσεις του κ. Παπανδρέου;

Πού είναι οι μεγαλοϋπουργοί της περιόδου αυτής; Ο κ. Σουφλιάς κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του που επάνω γράφει “αποχώρηση από την πολιτική” και δεν μιλάει. Ο κ. Αλογοσκούφης αρκέστηκε σε μια επιστολή κι αυτό είναι όλο. Ο κ. Παυλόπουλος, που μας διαβεβαίωνε ότι θα αποχωρήσει από τη πολιτική μαζί με τον κ. Κώστα Καραμανλή, φιλοξενείται σε ελάχιστα τηλεοπτικά πάνελ, απαντά σε κάθε ερώτηση που του τίθεται, αλλά την πολιτική που συνδιαμόρφωσε, δεν την υπερασπίζεται.

Πού είναι ο κύριος Σιούφας; Ισχυρός υπουργός Ανάπτυξης στην περίοδο 2004- 2006, Πρόεδρος της Βουλής στη συνέχεια, δεν μετείχε ως κορυφαίος στη διαμόρφωση της πολιτικής της περιόδου αυτής; Γιατί σήμερα δεν βγαίνει να την υπερασπιστεί;

Φαίνεται ότι η νομενκλατούρα της περιόδου αυτής ασκείται στις μέρες μας στην υπομονή και τη εγκαρτέρηση ενός κλασικού μαζοχιστή: Δέχεται να την μαστιγώνουν χωρίς καμία διαμαρτυρία, ίσως δε και με ανακούφιση, ποιος ξέρει; Κι αφήνει, για μια ακόμα φορά, ανυπεράσπιστο τον απλό, ανώνυμο και πάντα αδικημένο ΝεοΔημοκράτη απανταχού της Ελλάδας…

Αλλά με τέτοια “δεξιά”, πολύ καλά κάνουμε κι έχουμε ισχυρή, σοβιετική, ανένδοτη και ανθούσα Αριστερά. Πολύ καλά κάνουμε!

Τα Πραγματα

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: