ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.10

200 εκατομμύρια δολάρια από τον Ομπάμα στο Ισραήλ, για την ενίσχυση του αντιπυραυλικού συστήματος του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος!




Αλίμονο σ’ όσους είχαν πιστέψει ότι η «νέα» αμερικανική διοίκηση είχε εκφράσει δυσαρέσκεια για την κατεδάφιση-κατάληψη της Ιερουσαλήμ και τους εβραϊκούς εποικισμούς στην Παλαιστίνη…
Αλίμονο σ’ όσους είχαν εναποθέσει στον δήθεν «νέο» πρόεδρο της «αλλαγής» ελπίδες για το ρόλο της χώρας-δολοφόνο των λαών…
Το έγκυρο ιταλικό περιοδικό “Rinascita” μας ενημερώνει, μεταξύ άλλων, για «205 εκατομμύρια δολάρια, προσφορά του Barack Obama στην κυβέρνηση του Τελ Αβίδ για ενίσχυση του αντιπυραυλικού του συστήματος… Κι αυτό όταν καθημερινά εισβάλουν στη Λωρίδα της Γάζας… Για να μην μιλήσουμε για το ισραηλινό ναυτικό που δεν επιτρέπει στους ψαράδες της Γάζας να ψαρέψουν κάτι για φαγητό, προσφέροντας όμως έτσι μια χάρη στο φίλο τους Mahmud Abbas»!
Πρόκειται για ένα άρθρο ενός περιοδικού που δεν ανήκει στο χώρο της «καθαρόαιμης» ιταλικής αριστεράς, αλλά στο Δημοκρατικό Κόμμα Ιταλίας, κι αυτό έχει τη σημασία του για όσους επιμένουμε «γραφικά» (για τους δυτικούς πολιτικούς, τους υπαλλήλους του Ισραήλ και των ΗΠΑ, που μιλούν για ρεαλισμούς, εκσυγχρονισμούς, ανάγκες των αγορών...)!
Κι όταν η αδικία γίνεται κανόνας, νόμος των ισχυρών, όταν οι διεθνείς οργανισμοί σιωπούν, όταν οι «πολιτισμένοι» πολιτικοί της δύσης σκύβουν δουλικά μπροστά σε ένα ναζιστικό καθεστώς, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι ΚΑΘΗΚΟΝ!
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: