ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.10

Προς ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ BLOG ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ

Η επιτροπή διαφάνειας στο κόμμα, προεκλογικά ζήτησε απο όλους τους υποψηφίους να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πως δεν έχουν άμεσα ή έμεσα, καμμία εκρεμότητα με δικαστικές, διοικητικές και φορολογικές αρχές. Καλείται ο σ. Ξυνίδης να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ την σχετική δήλωση της κας Γκερέκου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξευτέλισαν την Διαβούλευση!!!!!

Αναγνώστης

Κατάφεραν τελικά να εξευτελίσουν τον όρο διαβούλευση. Ένας όρος που αποδείχθηκε προσχηματικός και μια μεγάλη κοροιδία σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας. Ποιό βλάκες νιώθουμε εμείς που πιστέψαμε ότι κάποια δημοκρατική διαδικασία που θα έδινε λόγο στον πολίτη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτή η κυβέρνηση.
Πιστέψαμε τα λόγια τα μεγάλα,νομίσαμε ότι ο Παπανδρέου είναι αληθινός σε αυτά που έλεγε.
Κάναμε λάθος για αυτό η απογοήτευση μας είναι μεγάλη τώρα που οι μάσκες έπεσαν.
Έδωσαν για διαβούλευση το σχέδιο για τον "Καλλικράτη"και οι τοπικές κοινωνίες πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν τον λόγο. Υπέγραψαν οι πολίτες κείμενα όπου εξέφραζαν την θέληση τους πήραν αποφάσεις τα δημοτικά συμβούλια έκαναν διαδηλώσεις συναντήθηκαν με τον υπουργό όπου μετέφεραν τα δίκαια του αιτήματος τους. Το αποτέλεσμα?να τους δουλεύουν οι έχοντες την εξουσία που πήραν από αυτούς(τους πολίτες). Η απόφαση είχε ληφθεί, αποφάσισαν για μας χωρίς εμάς για το καλό μας!!!!!!!
Φταίμε όμως και εμείς δεν εκλέξαμε έξυπνους ανθρώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση,εκλέξαμε ανθρώπους χωρίς IQ!!!!!.(έτσι είπε ο Ντόλιος για Φέρες-Τυχερό)
Σε όλα έχουν δίκαιο αυτοί υπουργοί και υφυπουργοί γιατί αυτοί ξέρουν και νοιάζονται για μας αλλά εμείς αδυνατούμε να το καταλάβουμε!!!!!!!
Κύριοι αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ ονομάστε το όπως θέλετε αλλά ΠΑΣΟΚ δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το λέτε.
Δεν είστε απλά ρηχό ΠΑΣΟΚ είστε ΜΗΠΑΣΟΚ