ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.10

Σοκ!! Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου οδηγείται σε παραίτηση από το ΔΝΤ;


και ενώ είναι γνωστή αυτη η Δήλωση του υπουργού οικονομικών σήμερα διαβάζουμε στο τύπο: Σήμα για μείωση μισθών και στον ιδιωτικό τομέα από ΔΝΤ

Η μείωση των μισθών είναι ένα πολύ επώδυνο μέτρο αλλά και ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστική και να μπορεί πάλι να πουλάει τα προϊόντα της, δήλωσε χθες στο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι Euronews ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Ντ. Στρος Καν.

Υπογραμμίζοντας τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει τις σημερινές της δυσκολίες, ο κ. Στρος Καν επανέλαβε και χθες ότι πρόκειται για μια καθαρά ελληνική και όχι ευρωπαϊκή δημοσιονομική κρίση. Όπως υποστήριξε η ανάπτυξη αποτελεί το παν στην οικονομία. Και η Ελλάδα δεν έχει ανάπτυξη διότι δεν είναι ανταγωνιστική, δηλαδή είναι πιο «ακριβή» από άλλες χώρες για τα ίδια προϊόντα και τις ίδιες υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό οφείλουν -στην Ελλάδα- να μειώσουν τους μισθούς, κάτι που είναι τρομερά επώδυνο, αλλά απολύτως αναγκαίο, στην παρούσα φάση, καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουν οι Έλληνες να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, με τις άλλες να έχουν χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Σύμφωνα με κοινοτικούς παρατηρητές στις Βρυξέλλες ο κ. Στρος Καν για πρώτη φορά αναφερόμενος στην Ελλάδα μιλάει με τόσο μεγάλη σαφήνεια για την ανάγκη μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αφού αναφέρεται συστηματικά σε υπηρεσίες και προϊόντα.

==============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Μοιάζει ο κ. Στρος Καν να οδήγει τον ΥΠΟΙΚ στην έξοδο επιβάλει ανασχηματισμό και νέα μέτρα στο ιδωτικό τομέα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επομένη φορά θα ζητήσει να δει εάν έχουμε κοντοκομμένα και καθαρά νύχια… θα μας ζυγίσει και θα αποφασίσει για την ποσόοτητα νερού και ψωμιου που δικαιούμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: