ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.10

Αυτά είναι τα σκάνδαλα της υπουργού!


Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τα τουρκικά στίφη και τον στυγνό δολοφόνο- δημιουργό της σύγχρονης Τουρκίας Κεμάλ, το υπουργείο έβαλε στις εξετάσεις κείμενο με τίτλο "Στου Κεμάλ το Σπίτι". Τα περί διορισμού του συζύγου είναι τρίχες κατσαρές!Η κα. υπουργός είναι σοσιαλήστρια και ως γνωστό οι σοσιαληστές δεν βολεύουν τους ημετέρους! Αυτά τα κάνουν οι κακοί δεξιοί! Επίσης, οι σοσιαληστές δεν παραιτούνται! Αυτά τα κάνουν κάτι παλιοδεξιοί ψευτοεύθικτοι, σαν τον Τσιτουρίδη. Θυμάστε γιατί είχε παραιτηθεί ο Τσιτουρίδης; Γιατί είχε προσπαθήσει να πετύχει μεταγραφή του παιδιού του. Εύθικτος δεξιός! Ενώ η σοσιαλήστρια υπουργός, βράχος! Αντιστέκεται στην αποκάλυψη του διορισμού του συζύγου της και δεν κάνει το χατήρι στους άθλιους Έλληνες να μας αδειάσει την γωνιά! Συγκρίνετε ήθος και βγάλτε συμπέρασμα!
paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: