ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.10

Το τραγούδι που "αφιερώνει" ο Τόλης στην ΙΓ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ....

Το τραγούδι που "αφιερώνει" ο Τόλης στην ΙΓ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ....

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που αποκάλυψε το υψηλότατο χρέος του συζύγου της Άντζελας Γκερέκου, Τόλη Βοσκόπουλου, προς την Εφορία, που έφθανε τα 5,5 εκατ. ευρώ και που -αν και ληξιπρόθεσμο- δεν είχε εισπραχθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών,σας "αποκαλύπτουμε την extra τραγουδιστική αφιέρωση του Τόλη προς τη συγκεκριμένη ΔΟΥ και κατ' επέκταση στο Υπουργείο Οικονομικών".....
Εμείς απλά ελπίζουμε οι αποκαθηλώσεις να μην περιορισθούν στον ανώδυνο απο πλευράς πολιτικού κόστους καλλιτεχνικό χώρο, υπο μορφήν εντυπωσιακού πυροτεχνήματος, προκειμένου να κατευνασθεί η κοινή γνώμη(έστω και αν είναι σύζυγος υπουργού), αλλά να επεκταθούν ευθέως και στον ανέγγιχτο και απρόσιτο χώρο των μεγαλοσχημόνων πολιτικών.....
Δείτε το video και απολαύστε την τραγουδιστική αφιέρωση:
blogingr

Δεν υπάρχουν σχόλια: