ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.10

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΛΟΤΙΜΩΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!! ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΙΕΣ ΔΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ? ΣΑΣ "ΕΔΩΣΕ" Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
<<span class=
Ο ασφαλιστικός νόμος που ψήφισε η Βουλή, ενώ συγχωνεύει όλα τα άλλα ταμεία στο ΙΚΑ, αφήνει εκτός συγχώνευσης τα “ευγενή” ταμεία με το επιχείρημα ότι έχουν δικούς τους πόρους και δεν επιδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Πρόκειται για το ταμείο των δημοσιογράφων ΤΣΠΕΑΘ, των γιατρών ΤΣΑΥ, των δικηγόρων Ταμείο Νομικών, των μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ και των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή ΜΕΓΑ Σαββατοκύριακο, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ότι ούτε καν ανέφερε την ύπαρξη αυτών των ταμείων κατά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα των ελεγκτών.
Κατά παράβαση του Συντάγματος ( άρθρο 4 παρ. 1) και του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου (απόφαση C-426/98 Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), που απαγορεύει εισφορές υπέρ τρίτων. Οι πόροι των παραπάνω ταμείων αυτών, προέρχονται από εισφορές τρίτων και όχι από εισφορές των ασφαλισμένων στα ταμεία αυτά.
πηγη: Το κεντρί
===================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Με αφορμή την αντισυνταγματική διάκριση του ασφαλιστικού , στο οποίο καταδυκνύεται πασιφανώς η επικρατούσα και υπάρχουσα Ελίτ της χώρας , η οποία έχει την δύναμη να εξαιρείται ακόμα και από το σύνταγμα αλλά και να την "γλύφουν" οι δήθεν αποφασιστικοί τεχνοκράτες και εθνοπατέρες τύπου Λοβέρδου θα θέλαμε να ΘΙΞΟΥΜΕ την αφιλοτιμία και την ΑΠΑΤΗ των κυβερνώντων . Οι οποίοι επιμένουν ...άλλωστε αυτή είναι η γραμμή του GEORGE ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της χώρας ο οποίος νομίζει τους πολίτες τούτης της χώρας ότι είναι σαν τους συμπατριώτες του δηλαδή Αμερικανάκια.... , στην παραπληροφόρηση αν και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Επίσης οι Γκεμπελικές πρακτικές συνεχίζονται από το ΜΕΓΑ-ΛΟ κανάλι όπου πλέον κατέχει την πρωτεύουσα θέση στην ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και στην ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και αποτελεί τον ΔΥΝΑΤΟ τηλεοπτικό σύμμαχο του ΓΑΠ και της παρέας των κυβερνητικών Μούλων.
Η περιγραφή της αποκάλυψης ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο το οποίο σας καλούμε να το ξαναδείτε!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ........ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: