ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ "ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ!!! ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Του Γιώργου Πίκουλα
Τελικά όταν στη Βουλή ο πρωθυπουργός μιλούσε για κουρτίνες εννοούσε την κυρία Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου που παρεπιπτόντως στέλνει το γιο της σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ κολέγγιο και η οποία έχει προκυρήξει διαγωνισμό για κουρτίνες (!!!) στο Υπουργείο της συνολικού κόστους 200.000 ευρώ!!! Έτσι ερμηνεύει η κυρία Διαμαντοπούλου την ανάγκη περιστολής κρατικών δαπανών την ώρα που η χώρα σύρεται στο ΔΝΤ και κινδυνεύει να χρεοκοπήσει; Και ένα ακόμα ερώτημα για την "ηθικά ακέραιη" Υπουργό Παιδείας: για ποιο λόγο αύξησε το κόστος του έργου στις 200.000ευρώ όταν το κόστος για την εγκατάσταση κουρτίνων στο Υπουργείο της είναι μόλις κάτι παραπάνω από 100.000ευρώ; Για όσους δε γνωρίζουν ο διαγωνισμός που ήταν υπό εξέλιξη στο Υπουργείο Παιδείας και τον οποίον παρέλαβε η κυρία Διαμαντοπούλου μιλούσε για περίπου 100.000ευρώ, ποσό το οποίο η ίδια διπλασσίασε και αυτή τη στιγμή το δημόσιο ετοιμάζεται να πληρώσει 200.000 ευρώ για τις κουρτίνες του γραφείου της "αυτοκράτωρ" της κυβέρνησης. Αληθεύει ότι ο κ. Πανάρετος, τον οποίον η Άννα δε θέλει να βλέπει ούτε "ζωγραφιστό", έχει ήδη ενημερώσει το γραφείο του πρωθυπουργού προκειμένου να τραβήξουν το αυτί της Υπουργού Παιδείας για το σκανδαλώδη διαγωνισμό; Τουλάχιστον θα μας πει η κ. Διαμαντοπούλου τι χρώμα έχει επιλέξει να διακοσμήσει τις κουρτίνες του Υπουργείου; Ελπίζουμε να ταιριάζουν μονάχα με τα πανάκριβα συνολάκια της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: