ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΛΟΓΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ " ΕΚΒΙΑΣΜΟ"


Ο Πρωθυπουργός πριν από λίγο στο βήμα της βουλής ξεκίνησε την ομιλία του εν όψη ψήφισης του νομοσχεδίου εκτρώματος , με την αναφορά του πρώτα απ όλα στους χθεσινούς θανάτους των συνανθρώπων μας ,και κατόπιν ανέφερε την σπατάλη Υπουργών της ΝΔ και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την καθημερινή αλλαγή κουρτινών σε γραφείο Υπουργού της ΝΔ αξίας 20.000 € λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "...όλα αυτά θα πάνε στον εισαγγελέα..." ......

Κρατάμε αυτά τα δύο από την έκθεση ιδεών του ΓΑΠ η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την
Ελληνική πραγματικότητα ..για να καταδείξουμε την "ανάγκη" που έχει η κυβέρνηση για την επιζητούμενη "συναίνεση" λαού και κομμάτων.

Κοινός "εκβιαστής" ο πρωθυπουργός ο οποίος επι βήματος και αυτή την φορά με ειλικρινείς δραματικούς τόνους εκληπαρούσε την ΨΗΦΙΣΗ του νομοσχεδίου για την απόκτηση συνενόχων στο έγκλημα που τελείται στο όνομα του ελληνικού λαού και της πατρίδας.
Οι "θάνατοι" χρησιμοποιούνται για να "κατασταλλεί' η κοινωνική έκρηξη και να εκφοβιθεί ο ΛΑΟΣ που είναι ο μόνος που βλέπει που τον οδηγεί ο σφουγγοκωλάριος Πρωθυπουργός της χώρας.
Όσο δε για τις "κουρτίνες" .... είναι αυτονόητη η αναφορά του και η δαμόκλειος σπάθη του εισαγγελέα. Το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα του κοινοβουλίου ..ΠΡΕΠΕΙ να ενδώσει έστω και με τον φόβο για την επικείμενη παραπομπή στελεχών του στην δικαιοσύνη τα οποία διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα. Αλλά έως εκεί!!! και μόνον εκεί γιατί η κυβέρνηση ποιεί την νήσσα για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών!! Εάν ήθελε πραγματικά να προσφέρει υπηρεσία στον λαό και να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα θα είχε καταργήσει τον νόμο αλλά και θα έμενε στην ιστορία παραπέμποντας και τους ομοϊδεάτες του για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου τις μίζες της siemens το c4i τα μπαταρισμένα υποβρύχια και άλλα πολλά

ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ....
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: