ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

Κύριε Παπούλια μιλήστε…

Κύριε Παπούλια μιλήστε για την Δημοκρατία και για την ποιότητα της ενημέρωσης για τους δημοσιογράφους. Για το αν υπάρχει κατά την κρίση σας προπαγάνδα που βλάπτει την Δημοκρατία. Μιλήστε κύριε πρόεδρε για την στέρησης της δουλειάς της αξιοπρέπειας, για την απόλυση, την στέρηση της ύπαρξης και της συμμέτοχης σε αυτή την κοινωνία. Μιλήστε για τις μειώσεις της αγοραστικής δύναμης. Για τον Λαό που χαντακώνεται για τις χαμένες γενιές για τα παιδιά για την χώρα.

Μιλήστε για τα Greek statistics τα προεκλογικά ψέματα για τις μετεκλογικές αστοχίες εάν υπήρξαν. Καταλογίστε ευθύνες για το ΔΝΤ. Πείτε μας τι έχει συμβεί και βρεθήκαμε (και βρεθήκατε) υπό κηδεμονία ως έθνος. Είστε ο αρχηγός του κράτους επί 5ετία. Είστε ο αρχηγός του κράτους και δεν ξέρουμε την άποψη σας για την τρόικα στην οποία εκχωρήσαμε εξουσίες. Είστε έξω από κομματικές σκοπιμότητες και εσάς θα σας ακούσουμε.

Κύριε Πρόεδρε δεν είναι δυνατόν να πάμε παρακάτω χωρίς να καταλογιστούν πολιτικές ευθύνες ονομαστικά σε όσους τις έχουν. Και επειδή κανείς δεν τις αναλαμβάνει και κανείς δεν τις ονοματίζει είναιι φυσιολογικό αυτό να εξοργίζει του πάντες. Απολύτως κατανοητό το γιατί αποτελεί πρόσφορο έδαφος για οργή. Πείτε μας χωρίς καμιά αναστολή την αλήθεια αποφορτίζοντας τα πάντα. Οδηγείστε την οργή του κόσμου σε εκτόνωση λέγοντας αλήθειες ως ο πρώτος πολίτης. Αυτή την στιγμή κανείς άλλος δεν θα ακουστεί και κανείς δεν θα τολμήσει να αντι μιλήσει σε αυτά που θα πείτε.

Καταλογίστε ευθύνες κύριε μου και σώστε την χώρα εάν σώνεται.

Γιάννης Παπαϊωάννου