ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ??

Η Μέρκελ ζητά να σκληρύνει το Σύμφωνο Σταθερότητας

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, τάχθηκε σήμερα υπέρ της αύξησης της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της "επιτάχυνσης" των προσπαθειών για τη ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα. "Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα (...) να ενισχύσουμε το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης" της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακόμη και "μέσω πιθανών τροποποιήσεων της συνθήκης", είπε η Μέρκελ στους δημοσιογράφους, κατά την άφιξή της στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης. Η Γερμανία έχει ταχθεί υπέρ της επιβολής κυρώσεων σε βάρος των χωρών που αδυνατούν να εκπληρώσουν τους όρους του Συμφώνου, όπως για παράδειγμα να στερηθούν την ψήφο τους κατά τις ευρωπαϊκές συνόδους.

Η Μέρκελ υποστήριξε εξάλλου ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης πρέπει "να επιταχύνουν τη ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών" οι οποίες κατηγορούνται ότι εντείνουν την κρίση επιτιθέμενες στις χώρες-μέλη, τη μία μετά την άλλη. "Δεν έχουμε καιρό να χάσουμε, πρέπει να γίνει γρήγορα", πρόσθεσε. Η Γερμανίδα καγκελάριος υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη όλες οι χώρες της ευρωζώνης "και όχι μόνο η Ελλάδα" να καταβάλουν προσπάθειες για τη μείωση των ελλειμμάτων τους, "ώστε το Σύμφωνο Σταθερότητας να γίνει γρήγορα σεβαστό".

από i-reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: