ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.10

Επιβεβαιωμένο! Δύο οι λίστες των διαγραφών που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Σαμαράς

Μπορεί η αρχή να έγινε, αλλά να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο με την διαγραφή του Αριστοτέλη Παυλίδη, η συνέχεια όμως ήταν εκκωφαντική!!! Η διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλάζει πολλά πράγματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήταν κάτι που το ήθελε ο πρόεδρος του κόμματος και η αφορμή ήρθε με το «ναι» της πρώην υπουργό για τα μέτρα εφαρμογής του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Ρηγίλλης, οι λίστες των διαγραφών που προανήγγειλε εδώ και λίγο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, είναι δύο.
Η πρώτη περιλαμβάνει τον ήδη διαγραφέντα Αριστοτέλη Παυλίδη, τον Γιώργο Βουλγαράκη, τον Πέτρο Δούκα, τον Ευάγγελο Μπασιάκο, τον Γιώργο Αλογοσκούφη, τον Σάββα Τσιτουρίδη και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Η δεύτερη λίστα είναι όμως πιο «ζουμερή», καθώς περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα!!! Στην συγκεκριμένη λίστα, εκτός από τα ονόματα που υπάρχουν ήδη από την πρώτη, έχουν προστεθεί τα ονόματα του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού, του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή!!!
Στην απόφαση που θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς το επόμενο διάστημα, θα συνυπολογιστεί και η δημοσκόπηση που παρήγγειλε η Ρηγίλλης, για το πώς βλέπουν οι πολίτες την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Πάντως ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται αποφασισμένος να έρθει σε ρίξεις και ανατροπές με το αμαρτωλό παρελθόν.
Στους Κώστα Καραμανλή και Αλέκο Κοντό καταλογίζεται το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ενώ στον Ευριπίδη Στυλιανίδη καταλογίζονται αρκετές παρατυπίες που έχουν να κάνουν με τις άδειες των φορτηγών, την Siemens και τις ΜΚΟ. Στον Κώστα Καραμανλή χρεώνεται και η κατάσταση της οικονομίας της χώρας μας. Σύντομα λοιπόν θα έχουμε και νέες διαγραφές…
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: