ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.10

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΥΓΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ... ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Σήμερα που δοκιμάζεται ο κάθε δημοκράτης πολίτης, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την μεθόδευση της Κυβέρνησης για τη μεταφορά με νόμο των ειδικών φόρων υπέρ τρίτων στους λογαριασμούς Ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο Έλληνας πολίτης τρομαγμένος από την οικονομική επίθεση που δέχεται από τους φωστήρες της κυβέρνησης παρακολουθεί ταυτόχρονα απορημένος την νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που έρχονται σήμερα και επιβάλουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ πρόσθετο χαράτσι για κάθε μορφή εξυπηρέτησης του κρατικού μηχανισμού.
Αναρωτιόμαστε. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε τα δικαιώματα εκτέλεσης των τελωνειακών εργασιών να ταυτίζονται με την τιμή του Ηλεκτρικού Ρεύματος;
Γιατί έπρεπε να υπάρχει ειδικός φόρος κατανάλωσης μέσα στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όταν μέσα από τον Ν.3833/10 προβλέπεται η άμεση φορολόγηση του;
Ο στόχος είναι προφανής. Η προετοιμασία του εδάφους για την άλωση της ΔΕΗ, με την αποδόμηση της εικόνας του κοινωνικού έργου της Επιχείρησης στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, ειδικά σε μια περίοδο όπου όλος ο λαός είναι αγανακτισμένος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και έχει βγει στον δρόμο διαμαρτυρόμενος.
Ως εδώ!!!
Η ανοχή έχει τα όρια της.
πηγη

1 σχόλιο:

KOSTAS PAP είπε...

Η κυβέρνηση αφαίρεσε χθες, με αιφνιδιαστική τροπολογία, αρμοδιότητες από τη Βουλή. Με τροπολογία που κατέθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, και επί της οποίας η κυβέρνηση δεν δέχθηκε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία, στο εξής η Βουλή δεν θα ψηφίζει, αλλά απλώς θα ενημερώνεται για συμβάσεις που αφορούν τον μηχανισμό στήριξης, δηλαδή πρακτικά τα πάντα. Τις αρμοδιότητες που αφαιρούνται από τη Βουλή αναλαμβάνει ως υπερεξουσίες ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος χαρακτήρισε την τροπολογία του "αναγκαστική και ασυνήθιστη, αλλά όχι αντισυνταγματική" και προκειμένου να δικαιολογήσει την τροποποίηση του νόμου που είχε ψηφίσει μόλις προχθές, προέβαλε ως δικαιολογία ότι "μας τη ζήτησε η Ε.Ε.". Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα χαρακτήρισε την κυβερνητική μεθόδευση ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την τροπολογία και τη διαδικασία κατήγγειλαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.