ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.10

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ... ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ....Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Διαβάζουμε σήμερα στον τύπο για τα "ψιλά" γράμματα του επάρατου υπαγορευμένου από το ΔΝΤ Νομοσχεδίου το οποίο πρόσφατα ψηφίστηκε τόσο από τα υποχείρια του κατοχικού πρωθυπουργού όσο και από τους Γερμανοτσολιάδες του Καρατζαφέρη αλλά και από την κόρη του Εφιάλτη και καταδότη Μητσοτάκη.
Ο Κόσμος του Επενδυτή σήμερα τονίζει αλλά και στην ουσία καταγγέλλει τις άνευ όρων δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η αναβιωμένη εκ του ανίκανου και εθνοπροδότη ΓΑΠ κυβέρνηση τύπου Τσολάκογλου όσον αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Το χειρότερο δε είναι ότι η Γκανγκστερική κυβέρνηση Παπανδρέου δια του αρμόδιου Υπουργού κ. Λοβέρδου "συντάσσουν" νόμους με περίτεχνες διατυπώσεις επί των άρθρων του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό

Είναι δυνατόν να εμπιστευθεί ο Έλληνας πολίτης ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που νομοθετούν χωρίς ιερό και όσιο και υπον το φως του δικού τους σπαρματσέτου χρησιμοποιώντας "συντακτικές" διατυπώσεις σαν Συμβολαιογράφοι άλλων καιρών τύπουΣιόρ Τάπα , με σκοπό την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..... ΟΧΙ ΔΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ...αυτό μπορεί να χωνευθεί γιατί αποτελεί πλέον συνήθεια ..... ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΚΡΑΤΟΥΣ????

ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ..... ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με αρχηγο ΤΟΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΓΑΠ!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: