ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕΙΜΑΣΤΕ??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κάνουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Είναι και...λίγο αριστεροί φασίστες που δεν πρέπει να τους κρίνει η ελληνική κοινωνία
=====================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αγαπητέ φίλε ... η υποκρισία πλεόν είναι συνώνυμη του επαγγελόμενου "προοδευτισμού". Είναι σίγουρο ότι εάν οι νεκροί φορούσαν μαύρα ρούχα σήμερα θα γινόταν "διαδήλωση"!! στην Σταδίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: