ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ



Ο λαός δεν αντέχει και ζητά …κάθαρση

Οι τρείς νεκροί της Μαρφίν ήταν μόνο η αρχή στην αναταραχή που έρχεται

Προβοκάτσιες, επιθέσεις στη Βουλή, πολιτικοί στόχοι της οργής του λαού.

Εικόνες στο κέντρο της Αθήνας που θυμίζουν την Αργεντινή πριν την κήρυξή της σε πτώχευση. Συνδικαλιστές που δεν μπορούν να πείσουν, αστικά κόμματα που αγωνίζονται να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους και μια αριστερά η οποία ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Η Ελλάδα μπαίνει πια σε μια νέα φάση της ιστορίας της.

Τα γεγονότα της Τετάρτης στην Αθήνα είναι η αρχή μιας περιόδου που θα πρέπει όλους μας να προβληματίσει. Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν πια απογοητεύσει τους πολίτες που βλέπουν να χάνουν κεκτημένα δικαιώματα και δεν μπορούν ή δεν ξέρουν τον τρόπο να αντιδράσουν. Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, και οι πρώτοι θάνατοι - εκείνοι που αμφέβαλλαν για το αν η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι ικανή να εφαρμόσει το πρόγραμμα λιτότητας αποδείχθηκαν σωστοί από αυτά που συνέβησαν χθες στην Αθήνα. Ίσως, η πλειοψηφία των Ελλήνων το γνωρίζει, όπως συνέβη παλαιότερα στη χώρα, ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί, ότι θα πρέπει να ξαναεφεύρουν τους εαυτούς τους για να υπάρξουν στον 21ο αιώνα και να μην τραβήξουν στην άβυσσο και τους ευρωπαίους εταίρους τους", σχολιάζει η εφημερίδα Φρανκούρτερ Αλγκεμάινε η οποία πρόσφατα έχει γράψει τα πιο ανθελληνικά άρθρα.

Όλοι οι ξένοι αναλυτές ζητούν από την χώρα μας να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με σοβαρότητα, γιατί κινδυνεύουμε να βαρέσουμε φαλημέντο και να βρεθούμε σε εξελίξεις χωρίς να υπάρχει επιστροφή.
Η Βρετανία πρώτη έσπευσε να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, καλώντας τους βρετανούς που βρίσκονται στην Αθήνα, να μην μετακινιούνται.

Ένα βήμα παραπάνω έκανε με την ταξιδιωτική οδηγία προς του πολίτες της η Βουλγαρία, να αποφεύγουν την Ελλάδα, ενώ ταξιδιωτική οδηγία προς τους υπηκόους της να αποφύγουν να κυκλοφορούν στα σημεία των κινητοποιήσεων στην Αθήνα εξέδωσε και η Ρουμανία.
Τα γεγονότα στην Αθήνα ξεκίνησαν σαν μια διαμαρτυρία των συνδικαλιστικών οργανώσεων ενάντια στα μέτρα τα οποία αναγκάζεται να πάρει η κυβέρνηση για να οδηγηθούμε στην χρηματοδότησή μας από το ΔΝΤ και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα μέτρα επώδυνα και γι’ αυτό οι συγκεντρώσεις ήταν μεγαλειώδεις. Όμως όπως συνέβη και στα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου οι ομάδες των κουκουλοφόρων έδρασαν και απίστευτη βαρβαρότητα επιτέθηκαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Μαρφίν στη Συγγρού και αφού περιέλουσαν το κτίριο με βενζίνη έσπασαν τα τζάμια και έριξαν μέσα βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις και τον πανικό να βρουν τραγικό θάνατο ένας άνδρας και δύο γυναίκες από τις οποίες η μία σε ενδιαφέρουσα. Για το τραγικό περιστατικό και σε ένδειξη διαμαρτυρίας χθες όλες οι τράπεζες της χώρας παρέμειναν κλειστές.

Μια άλλη ομάδα έβαλε φωτιά σε κτίριο της λεωφόρου Αμαλίας, που στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ενώ έσπασαν τζάμια από καταστήματα, τράπεζες και δημόσια κτίρια.
Φυσικά για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας παραδόθηκε στην μήνη των κουκουλοφόρων, μια χούφτα ανθρώπων οι οποίοι ανεξέλεγκτοι αφέθηκαν στο θλιβερό έργο τους, με την αστυνομία να βρίσκεται σε θέση άμυνας και συχνά να δέχεται φραστικές αλλά και επιθέσεις με μολότοφ και παλούκια.

Τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν είναι γιατί επιλέχθηκαν ως στόχοι των κουκουλοφόρων η τράπεζα Μαρφίν και το συγκεκριμένο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών; Από πού προήλθαν τα συνθήματα για κάψιμο της Βουλής; Γιατί η αστυνομία κράτησε παθητική στάση στους κουκουλοφόρους; Ποιες οι αντιδράσεις των κυβερνήσεων της Ευρώπης από δω και μπρος για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην χώρα μας; Ποια η στάση των κομμάτων στην εφαρμογή των μέτρων που θα επιβληθούν στις κοινωνικές ομάδες; Θα αντέξει η κυβέρνηση το βάρος της πίεσης και σε τι κινήσεις θα προχωρήσει προκειμένου να βρεθεί η χώρα σε πορεία ανάπτυξης;

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αγωγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο θα καταθέσουν σήμερα γερμανοί ευρωσκεπτικιστές (νοσταλγοί του μάρκου της Γερμανίας και αντίθετοι στην Ευρωζώνη) σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την καταβολή από τη Γερμανία της χρηματοπιστωτικής βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε χθες ένας από ενάγοντες. Ο πρώτος στόχος της αγωγής αυτής είναι οι δικαστές της Καρλσρούης, όπου βρίσκεται η έδρα του Συνταγματικού Δικαστηρίου, να μπλοκάρουν την καταβολή των πιστώσεων που δεσμεύτηκε η Γερμανία να δώσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια να αποφανθούν για την ουσία της υπόθεσης, διευκρίνισε ο Γιόαχιμ Σταρμπάτι, καθηγητής Δικαίου και γνωστός ευρωσκεπτικιστής.

ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Εν τω μεταξύ μέσα στην βαβούρα της Αθήνας μια είδηση μας έρχεται από την γειτονική Τουρκία, όπου στην Άγκυρα θα βρεθεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ στις 11 και 12 Μαΐου, πριν την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης του με τον Τούρκο ομόλογο του αναμένεται να είναι η πρώτη σύνοδος του ρωσο-τουρκικού Συμβουλίου Συνεργασίας, στο οποίο θα προεδρεύσουν Μεντβέντεφ-Ερντογάν.
Η Ρωσία βρίσκεται μεταξύ των κύριων εμπορικών εταίρων της Τουρκίας και είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής της σε φυσικό αέριο. Η Τουρκία εισάγει από τη Ρωσία περίπου το 60% του φυσικού αερίου που χρησιμοποιεί.
Χρονος

Δεν υπάρχουν σχόλια: