ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

Έκκληση προτού συμβεί το κακό Από έναν ενενεργεία αστυνομικό



Μια ακόμα φαεινή ιδέα των στρατηγών της αστυνομίας ήταν η συγκρότηση διμοιριών τύπου ΜΑΤ από ειδικούς φρουρούς. Με ελάχιστη εκπαίδευση μόλις 5 ημερών (έναντι ενός μηνός των ΜΑΤ) συγκρότησαν αυτή την υπηρεσία. Σημειώνω ότι αυτοί οι ειδικοί φρουροί υπηρετούν κανονικά στα τμήματα τους και στελεχώνουν τις διμοιρίες όταν κρίνεται απαραίτητο. Δεν έχουν εμπειρία να λειτουργούν σαν ομάδα κάτω από συνθήκες πίεσης όπως τα ΜΑΤ. Είναι πολύ επικίνδυνο όταν βρεθούν σε δύσκολη στιγμή να σπάσουν και είτε να τραυματιστούν είτε πάνω στον πανικό κάποιος να κάνει το λάθος να χρησιμοποιήσει όπλο. Μετά βεβαίως ο Υπουργός θα κάνει δηλώσεις και θα καταδικάσει όπως συνηθίζει , αλλά το κακό θα έχει συμβεί και θα το έχει προκαλέσει η ανευθυνότητα των διοικούντων και η προχειρότητα με την οποία το σχεδιάσανε .

Υ.Γ Όσοι στελεχώνουν τις διμοιρίες διαμαρτύρονται αλλά δεν τους ακούει κανείς γιατί δεν έχουν υψηλές γνωριμίες, όπως έλεγε και ο κ.Παπανδρέου προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: