ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

......ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ...ΚΑΙ ΕΓΩ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΔΗΘΕΝ" ΗΓΕΤΕΣ ,ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ" ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΙΜΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ" ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ....ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ,ΤΕΡΜΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ" ,'Η ΝΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ" 'Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ , ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑ....!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: