ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.10

ΕΥΛΟΓΑ "ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ....... ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ"

Ένα εύλογο ερώτημα στον ΓΑΠ ...

UDEMANDΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ....

που δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα, ενώ πλανιέται στα χείλη όλων...

Γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν ζήτησε ένα μεγάλο δάνειο, ας πούμε 50 δις, αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές όταν τα spreads ήσαν στις διακόσιες μονάδες και το επιτόκιο χαμηλό ?

Δεν ήταν λογικό για έναν ηγέτη που νοιάζεται για τον λαό του να μην δημοσιοποιήσει τα κακά νέα για τη διαφθορά στην Ελλάδα και τις διάφορες κομπίνες των κυβερνήσεων ώστε να μην προκαλέσει ο ίδιος την καταστροφή ?

Γιατί τόση σπουδή να καταγγείλει στη διεθνή κοινωνία τη διαφθορά του πολιτικό-οικονομικού συστήματος της Ελλάδας ? ενώ συγχρόνως επέτρεπε την εκμετάλλευση και την καταλήστευση της οικονομίας από τους σορτάκηδες με την σύμπραξη της Τράπεζας της Ελλάδος, ανεβάζοντας τελικά τα spreads από τις διακόσιες μονάδες στις 1000 !Πρώτα δανείζεσαι με καλούς ορους και μετά προσπαθείς να βάλεις τάξη στα δημοσιονομικά σου προβλήματα, χωρίς φανφάρες και με μόνο οδηγό τη σύνεση.

Γιατί θέλησε να τρομάξει τον ελληνικό λαό ρίχνοντας όλα τα βάρη επάνω του με μια τρομακτική προπαγάνδα που εξαπέλυσε -με τα παπαγαλάκια του- που θα την ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς?

Η λογική εξήγηση είναι ότι είχε την πρόθεση ή την εντολή να κάνει ακριβώς αυτό που έκανε σαν να ήθελε να τιμωρήσει τους Έλληνες γι' αυτή την κατάσταση που κατεξοχήν δημιούργησαν ο πατέρας του, ο Σημιτης και ο ίδιος.

Θα μπορούσε ωραιότατα να βάλει μια τάξη στα οικονομικά αφού πρώτα είχε εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό με χαμηλό επιτόκιο ώστε να έχει ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί αργότερα και κατόπιν να φέρει στην δημοσιότητα τις δυσκολίες της χώρας. Αλλά και αυτό με μέτρο, όχι με τις κραυγές που το έκανε.

Πολλές άλλες χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά καμιά δεν κατηγορήθηκε από τον ίδιο της τον πρωθυπουργό για διαφθορά και ανικανότητα να εξοφλήσουν το χρέος τους.

Τι να έκαναν οι δανειστές μας όταν έμαθαν τα νέα ? δεν θα ανέβαζαν συνεχώς τα επιτόκια? Και δεν θα απαιτούσαν να πάρουν τώρα, από μια αιμορραγούσα Ελλάδα, όποια προίκα της άφησε ο καλός Θεούλης και κάποιοι γενναίοι πραγματικοί Έλληνες?

Γιατί δεν έκανε την μόνη σωστή κίνηση? είναι ένα μεγάλο ερώτημα που πλανιέται στη σκέψη όλων των Ελλήνων αυτή την ώρα που αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, σε όλο της το μεγαλείο, το ελεεινό σχέδιο της οικονομικής απογύμνωσης μιας Ελλάδας που σπαράζει κάτω από τα τρωκτικά της διεθνούς τοκογλυφίας.

Δεν ξέρουμε πως μπορούμε να το ονομάσουμε αυτό ? προδοσία ? ανικανότητα ? η υποκριτική ειλικρίνεια ?

Οι Γερμανοί τον ..τίμησαν γιατί ....βρήκε τρόπο να δανειστεί με υπέρογκα επιτόκια για να μπορέσει να τους δώσει πίσω μερικά από τσ δανεικά, χρεώνοντας για πάντα την Ελλάδα.
Αυτό κι αν είναι γκεμπελικό!

Και οι "φανφάρες" ότι όλα πάνε καλά συνεχίζονται και θα συνεχίζονται μέχρι να πέσει αναίσθητη κάτω από τα χτυπήματα των τοκογλύφων ολόκληρη η Ελλάδα, και τότε -σύντομα νομίζουμε - θα κάνει εκλογές για να τις χάσει, -μιας και θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του- και θα φύγει νύχτα πιστεύοντας ότι θα πάρει τις θέσεις στην διεθνή σκηνή που του έταξαν. Όταν ξυπνήσει και δει την αλήθεια, τι έκανε και τι του κάνανε, θα χλωμιάσει από την εξαπάτηση.

Θα μας απαντήσετε άραγε κ. Παπανδρέου στο μεγάλο αυτό ερώτημα ?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρη επιστολη ΠΡΟΣ ΤΟΝ Kο πρωθυπουργο ... Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ , ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ πλεον ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ... 1]ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Τ+10 ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ταυτοχρονα ΣΟΡΤ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ? [ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ, Ο ΠΑΠ/ΝΟΥ , Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ] 2]ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ 1999-2010 [ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΧΡΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κλπ ] 3]ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ? [ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ] 4] ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΙΣΑΝ 78 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 16 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ? [Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 28 ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 50 ΔΙΣ!! προφανως με το αζημιωτο ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ 10ΔΙΣ/ΕΤΟΣ, συνολικα δηλαδη για 30 δις!!!]] 5]ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΥΠΕΡΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? [Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΜΟΙΩΣ]
6] ΟΙ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ? 7] ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? [Ο ΠΑΝΓΚΑΛΟΣ 57, Ο ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 72, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ 53 κοκ] 8] ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ? [ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ π.χ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ!!!] Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ , Η ΔΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ δηλαδη να ψηφιζει εναλαξ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ μεταλλαγμενου ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ .... [ενας πολιτης που εργαζεται 31 χρονια AΔΙΑΚΟΠΑ και δεν εχει προσωπικη περιουσια]

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ[ΑΠΙΣΤΙΕΣ] ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821... 1]ΕΔΩΣΕ 50 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ[Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ 28 ΔΙΣ]ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 0,5% ΑΡΑ 550 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ 2]ΓΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Τ+10[ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ] ΕΠΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΟΡΤ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΤΑ 2, 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...!!!! [το μεγαλυτερο προσωπικο κολπο]3] ΔΝΤ -ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ 0,5% ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΩΝ 110 ΔΙΣ... ΑΡΑ ΑΛΛΑ 550 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ 4] Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..[ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ]5] Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ [κατι που δε τολμησε να κανει καμια κυβερνηση και το θεμα εκρεμουσε] με το αζημιωτο βεβαιως.... 6]ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ .... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΧΙΛΙΟ ΚΑΙ ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ.... ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΗΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ