ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.10

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ καλεί τους πολίτες να καταψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ!

Ο Σπύρος Παπασπύρος, γέννημα – θρέμα ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρόσφατα θερμός υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέοευ συναντήθηκε χτες με τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιο περιφεριάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα την επίεθση που δέχονται τα εισοδήματά τους από το μνημόνιο! Με άλλα λόγια ο προεδρος της ΑΔΕΔΥ κάλεσε σε ψήφο καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής.
Στο ΠΑΣΟΚ εξεπλάγησαν και ψάχνουν να βρουν πώς θα τον… ηρεμήσουν, ώστε να τον κάνουν να πάρει πίσω τη δήλωσή του.
zoomnews
==============
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου:Στην ουσία ο ΓΑΠ  και η ομάδα του δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε κανέναν. Επιπλέον εκθέτουν ανεπανόρθωτα όσους τους στήριξαν και αναπαρήγαγαν το Ψέμα της Αριστερή στροφής. Τον ΓΑΠ τώρα πια τον ξέρουμε όλοι καλά…
Σύντομα όλοι οι πολίτες ανά την επικράτεια, το ΠΑΣΟΚ, τα ΜΜΕ, ακόμη και η δεξιά και η ακροδεξιά θα αισθάνονται απλώς «χρησιμοποιημένοι».
Η κίνηση Παπασπύρου ήταν εντελώς  αναμενόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: