ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

Εμ, Γιώργο μου, ήθελες τα κι έπαθες τα

thumb
Γράφει η Κουκίδα
Ο κολλητός του George και συμβουλάτορας του, οικονομολόγος νομπελίστας Νουριέλ Ρουμπινι, έδωσε συνέντευξη σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων και είπε το αυτονόητο: Ότι με το παραμικρό σοκ (είτε απ έξω είτε από μέσα) θα υπάρξει εκτροχιασμός των στόχων του μνημονίου. Κοινώς το όλο εγχείρημα κρέμεται από μια κλωστή.
Πανικός στην κυβέρνηση. Δεν μπορείς George μου να ελέγχεις τι λένε οι έξω. Ούτε πρόκειται να σου κάνουν τη χάρη να χρεωθούν τις εξελίξεις επειδή είναι φιλαράκια από τα παλιά (Νταβός).
Διερωτόμαστε πόσο θα κρατήσει η συγκάλυψη της κατάρρευσης της πραγματικής οικονομίας. Κάτι μου λέει ότι ένας - ένας θα βγάζει την ουρά του απέξω. Γιαυτό και στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο η πρωθυπουργάρα μας, διεμήνυσε «τα κεφάλια μέσα» γιατί με την παραμικρή λάθος δήλωση -είπε- θα ανεβούν τα σπρεντ. Δηλαδή, η πτώση τους (που πανηγυρίστηκε δεόντως απο το ΠΑΣΟΚ) δεν οφείλεται στην επιτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης;;; Έλα, δεν το πιστεύω!
ΥΓ: τρώμε χοντρό ξύλο απο την Γιούροστατ που ανακαλύπτει συνεχώς νέες τρύπες στα στοιχεία. Και όχι δεν αφορούν μόνο τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Αφορούν και "κινήσεις" (για να το πούμε κομψά) που έγιναν από τον Οκτώβριο και μετά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OI MEGALYTEROI MALAKES TOY PLANITI EIMASTE OI ELLINES POY ANEXOMASTE TETIOYS APATEONES LAKEDES TON TOKOGLYFON..