ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.10

"ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"?????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ???? ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗ???? Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΑΣ??

 
Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι οι πρόωρες εκλογές θα λάβουν τη μορφή της διπλής αναμέτρησης με την ευκαιρία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Από αύριο .....το σενάριο αλλάζει και οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Νοεμβρίου.

Το αστείο είναι ότι η ήττα δεν ορίζεται με μεγάλη σαφήνεια ώστε τα σενάρια να παραμείνουν επίκαιρα παρά το όποιο αποτέλεσμα.
 

Γελοιότητες !!!! Οι εθισμένοι στην εξαπάτηση αλλά και στον ξεδιάντροπο εκβιασμό τολμούν να εκβιάζουν και τον Ελληνικό λαό!! Είναι όμως έτσι?? Ο Εκβιασμός είναι προς τον λαό που δεν έχει τίποτα πλέον να χάσει αφού οι Μνημονιακές πολιτικές του ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον έχουν οδηγήσει στην φτώχεια και στην αβεβαιότητα του αύριο???  
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ......... εδώ ταιριάζει "ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ"
Ο εθισμένος στην ΑΠΑΤΗ Πρωθυπουργός που συμπεριφέρεται ως το απόλυτο πολιτικό Ξόανο σε συνδυασμό με την δειλία που τον διακρίνει εκβιάζει για άλλη μια φορά το ίδιο του το κόμμα και τις "φωνές" αντίθεσης και απόγνωσης που ακούγονται από τους παρατρεχάμενους του κόμματος και τα αποδυναμωμένα πλέον κομματόσκυλα τα οποία λόγω της οργής των πολιτών δεν τολμούν να προβούν σε προεκλογικό αγώνα δυνάμει των επερχόμενων εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Με αυτόν τον απροκάλυπτο εκβιασμό ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να βγάλει από τα χαρακώματα τα Βολεμένα κομματόσκυλα του προκειμένου δώσουν την ύστατη μάχη και να αποσοβήσει...όσο μπορεί ...την βέβαιη συντριβή η οποία προδιαγράφεται. 

Ο ΔΕΙΛΟΣ Ο ΑΤΟΛΜΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ !!!
ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ" ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΓΩΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ "ΚΑΦΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΑΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΨΥΧΡΑ …
ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΓΑΠΑΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ κλπ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ …
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…γι αυτο μην πληρωνετε τιποτα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΗ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, 20% ΠΑΣΟΚ και 20%ΝΔ φερ ειπειν, με αποχη πολυ μεγαλη υψους π.χ 50% ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ 40% ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ…
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ε???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ … ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΑΙΤ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…
[ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΝΔ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΥΠΕΡ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ…