ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

Μουσείο στο βυθό


Εκατοντάδες αγάλματα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τουρίστες στα νησιά Μουγέρες. Το περίεργο είναι ότι αυτό θα γίνεται σε μεγάλο βάθος, καθώς το μουσείο που τα φιλοξενεί είναι υποβρύχιο!

Ένα πρωτότυπο υποβρύχιο μουσείο δημιουργήθηκε στους νήσους Μουγέρες που αποτελείται από 400 αγάλματα που απεικονίζουν ανθρώπους.
Δημιουργός των γλυπτών ο Βρετανός καλλιτέχνης Τζέισον ντε Κάιρες Τέιλορ. Τα γλυπτά έχουν σκυρόδεμα από ουδέτερο pH ώστε στο μέλλον να μπορούν να δημιουργηθούν κοραλλιογενείς ύφαλοι με τη βοήθεια του τοπικού οικοσυστήματος.

Το έργο ονομάζεται Museo de Arte Subacuatico (MUSA) και αποσκοπεί στο απαλύνει την πίεση στους φυσικούς υφάλους της περιοχής που προκαλείται από περισσότερο από μισό εκατομμύριο τουρίστες που συρρέουν στην περιοχή κάθε χρόνο.

Μέχρι στιγμής, το υποβρύχιο μουσείο αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές εγκαταστάσεις στις οποίες απεικονίζονται διαφορετικά θέματα.

Τα γλυπτά βρίσκονται στα δέκα μέτρα βάθος και είναι αγκιστρωμένα με ειδικό τρυπάνι ώστε να μη μετακινούνται.


Πηγη : news247.gr


Πηγή : TNSite: Μουσείο στο βυθό

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KAI TO MNI XTENIZETAI