ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.10

ΕΜΠΡΟΣ! ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΓΑΛΛΟΙ! Παλλαϊκές μαζικές διαδηλώσεις στη Γαλλία

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε πόλεις σε όλη τη Γαλλία σήμερα πραγματοποιόντας πορείες.
 Οι  συνδικαλιστικές πιέζουν με την ελπίδα της συντριβής του  σχέδιο του προέδρου Νικολά Σαρκοζί να αυξήσει τα όρια ηλικίας για  συνταξιοδότηση.
Οι εκτιμήσεις λένε για συμμετοχή σε διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα πάνω από2.5 με 3 εκατομμύρια διαδηλωτών.
Εν τω μεταξύ η παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλονισμένη από τα σκληρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση Παπανδρέου παρακολουθεί τον Ελληνικό λαό να δίνει σκληρή μάχη από καφενείο σε εστιατόριο ΥΠΕΡ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!!! 
======================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είμαστε μήπως τα ρεντίκολα της Ευρώπης??? Δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΟΥ!!!!! Συμπατριώτες!!! Πως είναι δυνατόν να μένουμε τόσο απαθείς και αδρανείς στο αβέβαιο που μας έχει προδιαγράψει τούτη η κυβέρνηση??? Πως είναι δυνατόν οι γονείς να μην ενδιαφέρονται για τα ίσια τους τα παιδιά, όταν οι Νέοι νόμοι του Μνημονίου τα κατατάσσουν άμεσα στην εποχή που γεννηθήκαν τα "τσιράκια"? .... όταν η γνώση η μόρφωση ως στοιχεία όπλα των νέων ανθρώπων αδρανοποιούνται δια της Μνημονιακής Νομοθεσίας και κατατάσσουν εκ προιμίουθ τον αυριανό επιστήμονα ως τον μοντέρνο Κολίγο ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑ???? ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ"????

Δεν υπάρχουν σχόλια: