ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.10

Η Κυριακή των Παθών...

Του Δημήτρη Συρμάτση
http://www.spnews.gr/

Για όσους δεν είναι «μυημένοι», ενημερώνω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων για τις εκλογές του Νοέμβρη στο Πρωτοδικείο.
Αυτές τις μέρες, με αποκορύφωμα την σημερινή είναι πραγματικά των … Παθών για τους υποψηφίους δημάρχους. Το στομάχι είναι σφιγμένο, που δεν κατεβαίνει ούτε πορτοκαλάδα, το ένα τσιγάρο ανάβει, το άλλο σβήνει και το κινητό είναι μόνιμα σε...
φορτιστή είτε στο γραφείο είτε στο αμάξι.
«Πρέπει να κλείσει το ψηφοδέλτιο» είναι η ατάκα με όποιον υποψήφιο συνομίλησα αυτές τις μέρες. Και μην θεωρήσετε ότι είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Πάντα το τελευταίο ΣΚ καταγράφονται περιστατικά, που για μερικούς βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας αλλά για άλλους που το ζουν, θυμίζουν τραγέλαφο.
Ακόμα και στις παρατάξεις που έχουν συμπληρωμένο το 80%, πάντα οι 5-10 κενές θέσεις μπορούν να φέρουν ανακατατάξεις. Μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να μην φέρει χαρά σε συνυποψηφίους, ένα καλύτερο deal με άλλο δήμαρχο, μεταγραφές της ύστατης ώρας κλπ. Το τηλέφωνο των υποψηφίων μπορεί να χτυπήσει όποια ώρα της ημέρας. Ακόμα και μαύρα μεσάνυχτα.
Υπάρχουν όμως και κακές στιγμές. Όπως η πίεση σε υποψήφιους που φτάνει σε ακρότητες. Για παράδειγμα:
Στέλεχος του κόμματος τηλεφωνεί και απειλεί να μην μπουν στο ψηφοδέλτιο του αντιπάλου
Ισχυρός πολιτευτής, τάζει σε γονιό με ΑΜΕΑ, ότι αν μπει στο ψηφοδέλτιο του «δικού του» το παιδί του θα μπει στο καλύτερο ίδρυμα της πρωτεύουσας.
Υποψήφιος που κατεβαίνει στην περιφέρεια, χτυπάει τον «ομόσταυλό» του στο δήμο και του κόβει υποψηφίους.
Υποψήφιοι για να γλιτώσουν την πίεση του τελευταίου ΣΚ, αποφασίζουν να υπογράψουν και να πάνε διήμερο σε κοντινή περιοχή, με κλειστό κινητό και ενίοτε με το λογαριασμό πληρωμένο από τον συνδυασμό.
Όλα μέχρι σήμερα το βράδυ. Ότι υπογραφή «πέσει», «έπεσε». Από δω και πέρα, υπάρχει μόνο η πειθώ του κόσμου. Και η πόλωση βεβαίως, βεβαίως. Αλλιώς, πώς να ξεπεράσεις την αποχή που αγγίζει το 40 %;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: