ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.10

Ο Γιώργος φροντίζει τους ανέργους!

Την παροιμία "να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι" την ξέρετε; Γιατί αυτό κάνει ο πρωθυπουργός μας. Αφού πρώτα αυξήθηκε ο αριθμός των ανέργων εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησε σήμερα ανακοίνωσε μέτρα για την στήριξη των ανέργων και την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας! Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός παρουσίασε πέντε άξονες οι οποίοι θα εξειδικευτούν από το αρμόδιο υπουργείο και αφορούν σε:
- Διατήρηση θέσεων εργασίας και προσαρμοστικότητα των επιχειρήσεων.
- Ένταξη νέων στην αγορά εργασίας και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.
- Επανένταξη ανέργων και χορήγηση της επιταγής επανένταξης
- Ένταξη και υποστήριξη των γυναικών στην αγορά εργασίας.
- Στήριξη ατόμων με αναπηρία και άλλων ευπαθών ομάδων.

Βέβαια η "στήριξη" αυτή θα γίνει βάσει του νέου καθεστώτος εργασιακών σχέσεων που ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία, δηλαδή με μειωμένες αποδοχές, ελαστική απασχόληση κτλ και θα αποτελέσει την απαρχή για τη δημιουργία νέας στρατιάς συμβασιούχων και μιας κομματικά εξαρτημένης νεολαίας που θα προσπαθεί να εξασφαλίσει τα 590ευρώ! 
Ών ένας από τους 650.000 επίσημους ανέργους και ένας από τους χιλιάδες άλλους ανεπίσημους, κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστώ που μας φροντίζετε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΕΜΜΑ -Η ΑΛΗΤΕΙΑ - Η ΑΠΑΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗ...ΑΙΔΩΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ