ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.11

Σκούζουν για την κατάληψη της Νομικής και κλείνουν τα μάτια στην κατάληψη της Χώρας

Από προχτές 23 Ιανουαρίου το θέατρο του παραλόγου μεταφέρθηκε σε κεντρική σκηνή των Αθηνών!237 λαθρομετανάστες κατέπλευσαν από την Κρήτη με το πλοίο της "Αγάπης" στο λιμάνι του Πειραιά κι ανηφόρισαν στη Νομική σχολή των Αθηνών με την απόλυτη γνώση και την ανοχή-συμπαράσταση όλων όσων τώρα σκούζουν για την κατάληψη του χώρου.

Στο ρόλο του ταξιδιωτικού(;) πράκτορα αριστερές φοιτητικές νεολαίες και γνωστές ΜΚΟ,στο ρόλο των χορηγών επικοινωνίας... όλα τα ΜΜΕ που τρίβουν τα χέρια τους και σιγοντάρουν την παράταση της κατάληψης (κι εύχονται ενδόμυχα επέμβαση των ΜΑΤ),στο δε ρόλο του υπερπαραγωγού της παράστασης η ίδια η Κυβέρνηση που γνώριζε (δια των Λιμενικών και Αστυνομικών αρχών) τα πάντα από μέρες πριν κι όμως επέτρεψε στους 237 κομπάρσους να ολοκληρώσουν τις σκηνοθετημένες πράξεις τους με επιτυχία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η προβολή της κατάληψης της Νομικής φούντωσε το ίδιο βράδυ που κατατέθηκε στη Βουλή το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Ζίμενς.Ενα πόρισμα που διαπίστωνε ζημιά του δημοσίου ύψους 2 δισ. ευρώ και μόνος ένοχος ο κύριος... Κανείς!
Οι δε πρυτανικές αρχές στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου ως γκεστ σταρ θέλουν και την πίτα ακέρια και το λύκο χορτάτο.Και ανθρωπιστές και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι με κοινωνικές ευαισθησίες αλλά ούτε κουβέντα για συνάντηση με τον πλέον αρμόδιο υπουργό Προ-πο.

Ως μαϊντανοί κι αυτοί συναγωνίζονται στο λεκτικό πινγκ-πονγκ για το τις πταίει κι εμπλέκονται σε ατέρμονες συζητήσεις για το άσυλο! Μέχρι κι ο πρωθυπουργός παρενέβη κι έκανε συστάσεις για το θέμα λες κι οι αρμόδιοι φορείς δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.
Ολοι σκούζουν για την κατάληψη της Νομικής και κλείνουν τα μάτια στην κατάληψη της Χώρας!

Οι λαθρομετανάστες που ζουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπολογίζονται σε πάνω από ένα εκατομμύριο,οι Ελληνες σε λίγο θα γίνουν μειονότητα στον τόπο τους κι όμως δεν νοιάζεται κανένας ή μάλλον νοιάζεται ο κύριος Παπουτσής που θα βάλει το συρματόπλεγμα στον Εβρο και θα περιφράξει το κοτέτσι!

Το φιτίλι που άναψαν,αυτοί που το άναψαν,με την κατάληψη της Νομικής αν δεν σβήσει εγκαίρως θα σκάσει τη βόμβα της λαθρομετανάστευσης με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους μας. Καλώς ο ανθρωπισμός,καλές οι ευαισθησίες,κανένας δεν επιθυμεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αλλά ήδη φτάσαμε στο σημείο σε κεντρικές γειτονιές της πρωτεύουσας να μη τολμάς να περπατήσεις.Αφήστε δε την παράνομη κι ανασφάλιστη εργασία. Ως εδώ και μη παρέκει κύριοι. Σταματήστε να παίζετε τα κομματικά σας παιχνίδια στην πλάτη του Ελληνικού λαού!

Πηγή:Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: