ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.11

Οι μαϊμού «κατατρεγμένοι», οι παράνομοι και οι παραφυάδες τους

του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν ξέρω εάν υπήρξε πρόθεση ή ήταν «τυχαίο» το γεγονός ότι εκκενώθηκε σήμερα τα ξημερώματα το κτίριο της παλιάς Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από τους καταληψίες (λαθρο)μετανάστες τους οποίους συνόδεψαν στη νέα τους «κατοικία» πολλοί «συμπαραστάτες» του αγώνα τους…Θυμηθείτε αυτό που λένε, ότι δηλαδή το σκοτάδι είναι στο πιο βαθύ του σημείο λίγο πριν αρχίσει το…ξημέρωμα.

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 το ερώτημα δεν είναι το θέμα της ετήσιας αθρόας-ανεξέλεγκτης-λαθραίας εισόδου από στεριά και θάλασσα εκατοντάδων χιλιάδων «μεταναστών» στην Ελλάδα που θα ήταν και αδιανόητο και…
ανόητο να το καλύψει ένα «γρήγορο και πιπεράτο» σχόλιό μου!

Είναι αμείλικτα τα ερωτηματικά του πρωτόγνωρου αυτού κοινωνιολογικού φαινομένου που αφορούν:

στην ανεξέλεγκτη αναχώρηση από την Κρήτη,
στην παρέλαση από το λιμάνι του Πειραιά στην Οδό Σίνα
στην εγκατάσταση – με στρώματα και κουβέρτες - στο ιστορικό κτίριο της παλιάς Νομικής ενός περίπου τάγματος 25χρονων (λαθρο) μεταναστών, όπως φάνηκε στις τηλεοπτικές κάμερες!

Η αποχώρηση έγινε «ειρηνικά» και σήμερα γέμισαν ξανά τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα ραδιοφωνικά μπαλκόνια και μαζί τα πρωτοσέλιδα και τα σαλόνια του Τύπου με αντιπαραθέσεις και κονταροχτυπήματα, με αντεγκλήσεις και «δήθεν» επιχειρήματα, με βαρύγδουπες μεγαλοστομίες και ενίοτε με άναρθρες ουσιαστικά κραυγές καθότι όταν μιλάνε μαζί 2,3,4 άτομα ανάθεμά μας ως ακροατές και τηλεθεατές εάν τελικά καταλαβαίνουμε όχι ποιος ή ποια είπε τι αλλά τι ακριβώς ειπώθηκε!


Η αλήθεια είναι ότι μάλλον όλοι έχουν από λίγο δίκαιο:

  • Οι (λαθρο)μετανάστες οι οποίοι θεωρώντας ότι τους εκμεταλλεύονται κακόπιστα «αφεντικά-δουλέμποροι» προέβησαν σε μια πράξη απόγνωσης καταλύοντας τον Νόμο της χώρας στην οποία ήρθαν απρόσκλητοι και εισήλθαν…λαθραία!
  • Οι «συμπαραστάτες» τους συνασπιστές που θέλοντας να επιδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο του φιλόξενου Έλληνα και του εχθρού του βάρβαρου Καπιταλισμού, της αδικίας και της εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανάγκης για επιβίωση βοήθησαν στην καταπάτηση του Νόμου και αδιαφόρησαν για την έννομη τάξη!
  • Η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ που απαίτησαν την παραγραφή ενός παρωχημένου θεσμού, του δήθεν ακαδημαϊκού «ασύλου» που ουσιαστικά λειτούργησε από το 1982 μέχρι σήμερα ως προστατευτικό πέπλο για κάθε είδους παράνομης πράξης σε πανεπιστημιακούς χώρους!
  • Η Κυβέρνηση που «κέρδισε» κάποιες επικοινωνιακές εντυπώσεις (καθώς δεν χύθηκε αίμα) αλλά στη διαδικασία θυσίασε ένα μεγάλο μέρος του κύρους των φορέων και θεσμών ενός Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού ΚΡΑΤΟΥΣ και του σεβασμού στην κείμενη νομοθεσία!
Τελικά αποδείχτηκε ότι οι πολιτικές μειονότητες μπορούν όχι μόνο να χαράξουν αλλά και να επιβάλουν τη δική τους πολιτική με την εξοργιστική πλέον ανοχή της «σιωπηλής πλειοψηφίας».
Τέλος καλό όλα καλά κατά το γνωστό Σαιξπηρικό σλόγκαν;
Δεν είμαι βέβαιος καθώς τις μέρες αυτές αναδύθηκε, πάλι, ανάγλυφα σε όλο του το μεγαλείο ένα αδύναμο κράτος ανίκανο να επιβάλλει τους ισχύοντες Νόμους και έτσι άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για μελλοντικές, και ίσως όχι και πάλι αναίμακτες, παρόμοιες ιλαροτραγικά κοινωνικό-πολιτικές «εκδηλώσεις!...»

Δεν χρειαζόμασταν, φυσικά, αιματηρά επεισόδια την εποχή που το μουσουλμανικό υπογάστριο της Μεσογείου φλέγεται και η χειμαζόμενη οικονομικά Ελλάδα φαντάζει στους Ευρωπαίους και άλλους διεθνούς προέλευσης τουρίστες ως…παράδεισος!






Δεν υπάρχουν σχόλια: