ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.11

ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ” ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ — Σε λιγο θα θέλουν να μας πηδάνε στη μέση του δρόμου

Από Maayana Miskin
Ένας Αυστραλός στο γήπεδο, κατηγορείται για επίθεση εναντίον ενός Εβραίου άνδρα και για έκφραση αντισημιτικών παρατηρήσεων κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας εναντίον του Ισραήλ. Ο Brendon Lee O’Connell, 38 ετών, κατηγορείται από τον Stanley Keyser, που είναι Εβραίος, “Νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου. Έχετε μια θρησκεία ρατσισμού, μίσους, ανθρωποκτονιών, και γενοκτονιών.
Ο O’Connell επίσης κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον Keyser και μετά προσπάθησε να διαφύγει.
Το περιστατικό αυτό συνέβη, όταν ο O’Connell έλαβε μέρος σε διαμαρτυρόα των «Φίλων της Παλαιστίνης», έξω από ένα κατάστημα με φρούτα. Η ομάδα διαμαρτυρόταν για την εισαγωγή ισραηλινών φρούτων.
Ο δημόσιος κατήγορος Anthony Eyers, είπε ότι εκτός από τις κατηγορίες του Keyser, ο O’Connell εξέφραζε επίσης αντισημιτικές θέσεις στο blog του.
Ο ίδιος ο O’Connell παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο, όπου ισχυρίστηκε ότι χρεώνει τον δικαστή με προδοσία, αφού ονόμασε το δικαστήριο, ένα «λαϊκό δικαστήριο», και μιμήθηκε ένα καγκουρό. Εκεί είχε και την υποστήριξη πολλών φίλων του, που τον επευφημούσαν από τα θεωρεία. Η δίκη θα συνεχιστεί.

ΠΗΓΗ: IsraelNationalNews.com

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: