ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.11

ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ μπορεί μόνο να χαρακτηρίζει αυτό που ζούμε εμείς στη Ελλάδα, δυστυχώς τα προβλήματα μας είναι πάρα πολλά.. και για αυτό "δε φταίει κανείς, όλοι κάνανε τέλεια τη δουλειά τους!!" Ποιος πολιτικός άμα τους πάρει κανείς έναν έναν ξεχωριστά θα πει ότι δε έκανε σωστά τη δουλεία του; κάθε άλλο όλοι θα απαντήσουν ότι αυτοί δούλεψαν και παρήγαν έργο... Έχουμε όμως όλοι οι Έλληνες την ίδια απορία ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;
Δε θέλω να αναφέρω άλλους χαρακτηρισμούς γιατί ΑΓΑΠΩ τη χώρα μου σε αντίθεση με εσάς που την κάνατε ένα ΜΠΑΧΑΛΟ
pliatsikonews: αναρτήσαμε αυτό το email ενός φίλου αναγνώστη επειδή μας έκανε εντύπωση το ερώτημα που θέτει... "αφού όλοι σας κάνετε τόσα χρόνια σωστά τη δουλεία σας ποιος φταίει για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας" αλλά ναι υπάρχει και η θεωρεία του κυρίου ΠΑΓΚΑΛΟΥ ότι τα φάγαμε μαζί!!!!!!!! ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi,

I begin on internet with a directory