ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.11

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ !

Και η ιστοριά συνεχίζεται.........όσο εμείς καθημερινά φαγωνόμαστε μεταξύ μας από τον "καναπέ "μας κάποιοι "τρώνε" εις βάρος μας με "χρυσά" κουτάλια , όσο αγχωνόμαστε
καθημέρινα για ένα πιάτο φαί ,για το μέλλον των παιδιών μας για το μέλλον της Ελλάδας ΜΑΣ κάποιοι "κύριοι" παίζουν στα ζάρια της τύχες μας και τις ίδιες μας τις ζωές .

Όσο όλοι μας έχουμε αγωνία για το αύριο τόσο σαν πολίτες αλλά περισσότερο σαν Έθνος κάποιοι γράφουν ήδη τον "επίλογο" ή μάλλον τον "επικήδειο" μας και προετοιμάζουν τις τελευταιές λεπτομέρειες της κηδείας της Πατρίδας μας .


Όλα ήταν προμελετημένα χρόνια τώρα , στο χέρι μας είναι να τα ανατρέψουμε ή τουλάχτιστον να αγωνιστούμε και να πέσουμε μαχόμενοι σαν γνήσιοι Ήρωες Έλληνες .

Γιατί όσο και να μας "αποβλάκωσε " η καθημερινότητα αν ψαξουμε μέσα μας θα βρούμε πάλι τη φλόγα που έκαιγε στα μάτια των προγόνων μας ,το τσαγανό και το θάρρος που είχαν να πουν "ΟΧΙ" στη σκλαβιά , μας φοβούνται μην το ξεχνάτε γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Ελληνας γιαυτό και θέλουν να μας εξαφανίσουν , εμείς απλά το έχουμε ξεχάσει .

Καιρός πια είναι να τους το θυμήσουμε πάλι ,  να ξυπνήσουμε από την "χειμερία νάρκη" που μας έχουν ρίξει , ας σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε το κάθε "ανδρείκελο" που θέλει να μας "βοηθήσει" γιατί αυτός μας θέλει νεκρούς και σωματικά αλλά περισσότερο ψυχικά , ας εμπιστευθούμε το ενστικτό μας και ας τους αποδείξουμε ότι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ !!


Δεν υπάρχει πλέον χρόνος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ......

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: