ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.11

Πότε θα ακούσουμε τη φωνούλα του..;

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
(Πηγήhttp://is.gd/wZ77lV)
Υπόθεση Siemens, κοτετσόσυρμα στον Έβρο για την αποφυγή αθρόας εισβολής μεταναστών από τη γείτονα, κατάληψη της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών από λαθρομετανάστες, συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο, πιθανή αναδιάρθρωση ελληνικού χρέους και συζήτηση στο κοινοβούλιο για εθνικά θέματα. Άλλα τόσα και περισσότερα, ήσσονος όμως σημασίας θέματα λαμβάνουν χώρο στην καθημερινή ειδησεογραφική ατζέντα και αναρωτιέμαι τί πρέπει να συμβεί για να ακούσουμε την επίσημη θέση του κόμματος της ΝΔ, εκφρασμένη από το νέο Εκπρόσωπο Τύπου της.
Ο δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε ούτε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος και μοιάζει να έχει μπερδέψει τη θέση που έλαβε με εκείνη του μυστικοσυμβούλου πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο κ. Μιχελάκης δεν είναι ομοιοθεσίτης με τον κ. Χαρβαλιά, παρά μόνον κοινό που τους ενώνει είναι η πρώην -πια- ιδιότητα του δημοσιογράφου. Μπορεί και οι δύο να συνεχίζουν τη σχολή Ρουσόπουλου (μεγαλοδημοσιογράφος αναλαμβάνει κομβικό ρόλο, τον σημαντικότερο, στην Συντηρητική Παράταξη), σε καμία περίπτωση όμως οι ως τώρα ενδείξεις δεν σημειώνουν το όποιο κοινό του πρώην με τους νυν. Είναι γνωστό, χρόνια τώρα, το χαμηλό προφίλ που διατηρεί ο πρώην διευθυντής εφημερίδας και μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, κ. Μιχελάκης, αλλά θαρρώ πως το ως τώρα αυτό προφίλ του και τα συνακόλουθα χαρακτηριστικά του ανδρός δε βοηθά το έντονον που χρειάζεται η ΝΔ για να ξεφύγει από τα χαμηλά ποσοστά που έλαβε στις εθνικές εκλογές και από τα χαμηλότερα που τις δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Είναι απαίτηση των καιρών και της δεινής θέσης που βρίσκεται το κόμμα, ο Εκπρόσωπός του να προτάξει ένα μεγάλο εκτόπισμα, σοβαρό, που θα επικοινωνεί σε όλους τις θέσεις της ΝΔ. Σε μια εποχή που όλα και όλοι κινούνται με διαδικτυακούς ρυθμούς, η όποια καθυστερημένη -χρονικά- παρουσία τίθεται αυτόματα στο περιθώριο.
Πόσο καιρό θα χρειαστεί άραγε ο Εκπρόσωπος για να διερευνήσει το νέο "εργασιακό" του τοπίο και να εγκλιματιστεί σ' αυτό; Υποτίθεται ότι του είναι αρκετά οικείο.
Είναι, επίσης, γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους ότι για επί μέρους θέματα ο δημόσιος λόγος θα εκφέρεται από τους τομεάρχες, ενώ ο ίδιος ο κ. Μιχελάκης θα τοποθετείται κυρίως εκ μέρους του προέδρου και του κόμματος για θέματα που θεωρούνται μείζονος σημασίας. Αλλά με δεδομένη την κινητικότητα (κυρίως με τη μορφή συναντήσεων) με ανθρώπους των ΜΜΕ του κ. Κεδίκογλου και καταγεγραμμένη την ραδιοτηλεοπτική (αλλά και διαδικτυακή) αδράνεια και συνακόλουθη αφάνεια της κ. Τζότζολα, τί θα πρέπει να συμβεί στον τόπο για να μιλήσει ο κ. Μιχελάκης; Ελπίζω η ως τώρα χλιαρή του παρουσία να μην αναμένει την πτώχευση της χώρας ή του κόμματός του για να αρθρώσει δυο λέξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: