ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.11

ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΕΙ ΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Τι κοινό έχουν ο έκπτωτος πλέον Τυνήσιος δικτάτορας Μπεν Αλι και ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν;
Κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Τύνιδα το Νοέμβριο του 2008, ο Στρος-Καν παρασημοφορήθηκε από τον Μπεν Αλι, ο οποίος εκθείασε μάλιστα τις αρετές και τα ταλέντα του υψηλού προσκεκλημένου του.
Απαντώντας ο Στρος-Καν διαπίστωσε ότι «η οικονομία της Τυνησίας πάει καλά» και πρόσθεσε ότι «η εκτίμηση του ΔΝΤ για την πολιτική της Τυνησίας είναι πολύ θετική [...] και αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα προς μίμηση».
Ο διευθυντής τού ΔΝΤ κατέληξε προφητικά… ότι «δεν υπάρχουν φόβοι για το μέλλον της Τυνησίας» και ότι «στην Τυνησία όλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά».
Ακόμη μία λεπτομέρεια. Ο Μπεν Αλι ήταν, επίσης, μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, παρ’ όλο που το κόμμα του ουδεμία σχέση είχε με τη σοσιαλδημοκρατική παράδοση των κομμάτων που την απαρτίζουν, ούτε βέβαια με τη δημοκρατία, με το καθεστώς στην Τυνησία να μοιάζει περισσότερο με τα αλήστου μνήμης «σοσιαλιστικά» του πρώην ανατολικού μπλοκ, παρά με το «κοινωνικό κράτος» των Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών. Το ΔΝΤ, άλλωστε, με ή χωρίς Στρος-Καν, είχε πάντοτε αδυναμίες στις χούντες.
Το περιστατικό μάς υπενθύμισε η Ελληνική Επιτροπή Ενάντια στο Χρέος (www.contra-xreos.gr), αναρτώντας στην ιστοσελίδα της βίντεο από την τηλεόραση της Τυνησίας, που δείχνει τους σφιχτούς εναγκαλισμούς Στρος-Καν και Μπεν Αλι.
Μ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: