ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.11

Αίσχος . Διαβολική συμφωνία Εργαζομένων -Διοίκησης ΕΚΑΒ.

Όταν κάνουν απεργία, θα διασώζουν μόνο το 1/3  των συνανθρώπων μας  σε έκτακτη ανάγκη.
Κύριε Λοβέρδο, ποιους έδωσε στους ...αχαρακτήριστους το δικαίωμα να το παίζουν Θεοί, αποφασίζοντας ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει?
Μια είδηση που βγήκε χθες στο Σκάι (αλλά λόγω Φαρμακοποιών και μιζαδόρων της Βουλής, πέρασε στα ψιλά) ανέφερε ότι θύμα τροχαίου έξω από τον Ερυθρό περίμενε 50 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο.Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε ότι χρειάστηκαν 18 λεπτά να ειδοποιήσουν  ασθενοφόρο, και άλλα τουλάχιστον 30 λεπτά , για να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος.
Το εξοργιστικό και...
(κατά την γνώμη μας εγκληματικό)δεν  είναι η δικαιολογία της Διοίκησης που ρίχνει το μπαλάκι στην συμφόρηση, αλλά η συμφωνία που έχουν "πετύχει" οι συνδικαλιστές.
"Σε μέρες απεργίας (η στάσης εργασίας, για να μη χάνουν το μεροκάματο) έχει συμφωνηθεί να διατίθονται μόνον το 1/3 των ασθενοφόρων"!!!
Δηλαδή από τα 50 οχήματα, θα καλύπτουν ολόκληρη την Αθήνα των 3 (συν 1 των οικον. μεταναστών) εκατομμυρίων, μόνο 18 οχήματα.
Ποιοι είναι κύριε Υπουργέ αυτοί οι Καραγκιόζηδες που αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει αυτές τις μέρες. Οι Ευρωπαίοι (και οι τουρίστες που θα διακινδυνεύσουν να έρθουν) το ξέρουν?
Ντροπή σας.
Αλλά η Ζωή, ρόδα είναι και γυρίζει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: