ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.11

«Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών» από Δημαρας και Οικονόμου

Την ίδρυση κινήματος με την επωνυμία «Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών» ανακοίνωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές (πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου.

Όπως επισημανθηκε -μεταξύ άλλων- κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών δεν είναι κόμμα, αλλά κίνημα, που έχει αντιμνημονιακό χαρακτήρα.
Ο Γ. Δημαράς παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής τους πρωτοβουλίας τονίζοντας ότι: «Η πρωτοβουλία που παίρνουμε μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου συνίσταται κατ΄ αρχήν στην ανάγκη δημιουργίας ενός χώρου δημοκρατικής πολιτικής έκφρασης καθώς οι σημερινές συνθήκες απαιτούν πρώτα και κύρια την προάσπιση και περιφρούρηση της Δημοκρατίας. Είναι σαφές πλέον σε όλους ότι η Ελλάδα κυβερνάται από μια παρέα η οποία πόρρω απέχει από την δημοκρατική νομιμοποίηση καθώς ούτε καν οι Βουλευτές της συμπολίτευσης, ούτε καν οι επιλεγμένοι από τον Πρωθυπουργό Υπουργοί, δεν έχουν το «προνόμιο» της ενημέρωσης από την ηγεσία της κυβέρνησης για την πολιτική που ακολουθείται και τα μέτρα που υιοθετούνται. Στην χώρα μας όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία κάποιοι αποφάσισαν νομότυπα να την μετατρέψουν σε ολιγαρχία όπου χωρίς κανένα δημοκρατικό ή κοινοβουλευτικό έλεγχο αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Η πολιτική μας κίνηση δεν περιορίζεται σε μια στείρα αντιμνημονιακή αντιπολίτευση αλλά θέτει σε αμφισβήτηση εν γένει ένα σύστημα κανόνων που επενδύει στην τρομοκρατία, την απάθεια και τον ωχαδερφισμό των πολιτών προκειμένου να κυριαρχούν οι λογικές των μονοδρόμων, της μίας λύσης, της μοιρολατρίας. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα βάζει την πατρίδα πάνω από τα κόμματα, που θα βάζει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από την μικροκομματική σκοπιμότητα και κυρίως πάνω από την εξυπηρέτηση των ισχυρών οικονομικών κέντρων που εδώ και χρόνια λυμαίνονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας και τον κόπο του σκληρά εργαζόμενου Έλληνα. …. ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαράς δεν είναι παρά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος
Το πόσο αξιόπιστος πολιτικός είναι ο Γιάννης Δημαράς

σήμερα ο πολιτικάντης αυτός, «διαπιτώνοντας» τον «κίνδυνο που διατρέχει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία». Ανακοίνωσε την δημιουργία πολιτικής κίνησης.

«Πρόσωπα και θεσμοί, πνιγμένοι στη δυσοσμία τεράστιων οικονομικών σκανδάλων, και των πολιτικών οι οποίοι δεν τήρησαν τα υπεσχημένα, κρατικών λειτουργών οι οποίοι αθέτησαν τον όρκο τους και κομμάτων τα οποία αντιμετώπισαν την εξουσία ως πελατειακή καθαρά υπόθεση, μας επιβάλλουν να διατυπώσουμε μια νέα πολιτική προσπάθεια», είπε ο Γ. Δημαράς κατά την ανακοίνωση της πολιτικής του κίνησης.

Καλά ρε μεγάλε, αυτοί που αναφέρεσαι «δεν τήρησαν τα υπεσχημένα». Εσύ τι διαφορετικό έχεις κάνει; Είναι δυνατόν να κατηγορείς άλλους για ανακολουθία στα λεγόμενα τους και εσύ να έχεις κάνει τα ίδια και χειρότερα;
ΜΕ ΑΠΟΨΗ