ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.11

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΜΕ ΦΡΟΥΦΡΟΥ & ΑΡΩΜΑΤΑ" ΚΑΘ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΨΗΚΙΣΤΗ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΓΑΠ

Αλωνίζει η Τουρκία στο Αιγαίο. Πληρώνουμε τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Δεν μας το λένε και γι' αυτό δεν το 'χουμε πάρει χαμπάρι. Στρατιωτικά στο Αιγαίο, η Τουρκία έχει αρχίσει να κάνει ό,τι θέλει! Οι «βόλτες» των τουρκικών πλοίων μέχρι το Σούνιο, οι χαμηλές πτήσεις πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά και γενικώς… οι «ανατολίτικοι τσαμπουκάδες», αποτελούν και μία καθημερινή επίδειξη στρατιωτικής ισχύος της Άγκυρας.

Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε τον λογαριασμό για τα «εγκλήματα» που έχουν διαπράξει και τα δύο μεγάλα κόμματα στην αμυντική θωράκιση της χώρας.
Με δυο λόγια, πληρώσαμε δισεκατομμύρια σε αμφιβόλου χρησιμότητας για την άμυνά μας όπλα, αλλά πολύ χρήσιμα για να «κινηθεί μαύρο χρήμα», και τώρα είμαστε «ξεβράκωτοι», σε μια συγκυρία που όποιος τολμήσει να μιλήσει για απαραίτητη ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων θεωρείται... προδότης του οράματος που μας έχει επιβάλει το ΔΝΤ!
Το έγκλημα στους εξοπλισμούς δεν είναι μόνο οι μίζες και οι υπερτιμολογήσεις. Είναι ότι μας έβαζαν - και μας βάζουν - να αγοράζουμε ό,τι γουστάρουν οι ξένοι κι εμείς με το σαθρό επιχείρημα ότι ασκούμε... «στρατιωτική διπλωματία» πάμε σαν υπάκουα στρατιωτάκια και αγοράζουμε ό,τι να 'ναι, αφήνοντας ανοιχτές τρύπες που θα έπρεπε να έχουμε κλείσει εδώ και δεκαετίες. Αποτέλεσμα η Τουρκία - που στον χώρο των εξοπλισμών είναι εξαιρετικά σοβαρό κράτος - να έχει πάρει κεφάλι, με μεγαλύτερο κέρδος την ανάπτυξη δικής της αμυντικής βιομηχανίας, μέσω της οποίας ήδη παράγει τα όπλα της:
• οι Τούρκοι ναυπηγούν κορβέτες και περιπολικά σκάφη,
• αναπτύσσουν το δικό τους άρμα μάχης,
• και ήδη έχουν ανακοινώσει ότι βάζουν μπροστά για τη σχεδίαση και κατασκευή τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους.
Στην Αθήνα, σ' όποιον κι αν τα πεις αυτά απάντηση δεν παίρνεις. Στο 1,7% μας υποχρεώνει το ΔΝΤ να ρίξουμε τις αμυντικές μας δαπάνες και όποιος μιλάει για την ανάγκη να κλείσει έστω λίγο η τεράστια ψαλίδα στρατιωτικής ισχύος με την Τουρκία, απλά παρουσιάζεται ως γραφικός! Προφανώς πιστεύουν ότι με ΥΠΕΞ τον Δ. Δρούτσα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!
Ο Θουκυδίδης τα 'χει πει αιώνες τώρα. Στην Ελλάδα βέβαια δεν τον διδάσκουμε ούτε καν στη Σχολή Ευελπίδων, αλλά τα γραπτά του μένουν: «Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλει η αδυναμία του». Σ' αυτή την κατάσταση βρισκόμαστε τώρα, με την Άγκυρα να μας πιέζει και στρατιωτικά να σβήσουμε από τον χάρτη ένα νησί που λέγεται Καστελόριζο. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και αποδεικνύουν ότι τα πράγματα είναι πολύ σκούρα στο Αιγαίο. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ελλάδα vs Τουρκία.
Οι ουρανοί είναι... δικοί τους
Το μεγάλο ζόρι αυτή τη στιγμή για το Πεντάγωνο είναι η ισορροπία στον εναέριο χώρο του Αιγαίου. Οι Τούρκοι έχουν μπει εδώ και χρόνια στο πρόγραμμα του μαχητικού αεροσκάφους F-35 κι έχουν «καπαρώσει» 100 μαχητικά αυτού του τύπου, τα οποία διαθέτουν και τεχνολογία stealth.
Το μόνο που μας σώζει κάπως είναι ότι το πρόγραμμα παρουσιάζει καθυστερήσεις κι έτσι οι παραλαβές των 100 τουρκικών αεροσκαφών θα αρχίσουν λογικά από το 2015 και μετά. Οι δικοί μας πτέραρχοι έχουν επισημάνει και στους δύο «Βάγγους», τον πρώην ΥΕΘΑ Μεϊμαράκη και τον νυν Βενιζέλο, ότι αν θέλουμε να διατηρήσουμε μια στοιχειώδη ισορροπία στο Αιγαίο, πρέπει να αποφασίζαμε χθες για ποιο «ρημαδοαεροπλάνο μας κάνει» και σήμερα να προχωρούσαμε τις διαδικασίες για την απόκτησή του. «Τέτοια ώρα τέτοια λόγια» ήταν η απάντηση και από τον πρώην και από τον νυν Βάγγο, αλλά το πρόβλημα πλέον έχει αρχίσει και γίνεται καυτό. Ο Βενιζέλος μπορεί να λέει ότι έχει κατανοήσει το πρόβλημα, αλλά προσπαθεί να εξηγήσει και στους πτέραρχους ότι με το κλίμα που η ίδια η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει στην ίδια την κοινωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγουν και να ανακοινώσουν ότι θα δοθούν χρήματα για αεροσκάφη.
Κι εδώ επανερχόμαστε στον απόλυτο παραλογισμό με τον οποίο η Ελλάδα προχωρά στις αγορές των όπλων της, αφού αποδείχτηκε ανίκανη να στήσει έστω και μία στοιχειώδη αμυντική βιομηχανία: την ίδια ώρα που λένε ότι δεν τολμούν να ανακοινώσουν ότι θα δοθούν χρήματα για να κλείσει η «μαύρη τρύπα» στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, δίνουν 1,3 δισ. για υποβρύχια που τα βγάζουμε στο «σφυρί» και για γαλλικές φρεγάτες 6.400 τόνων (!!!) προς 6 δισ.! Ένα δισ. ο τόνος πάει;
Δεν λέμε του Νικολά να τα κάνουμε αεροπλάνα τα δισ.;
(ΠΟΝΤΙΚΙ – Σ.Λ.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ?..... ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ? Μ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.- ΕΛΛΗΝΙΔΑ -