ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.11

Θα πιούμε τον εθνικά πικρό καφέ με… τουρκικό κουλούρι!

Πλάκωσαν εδώ και μας αγοράζουν. Θα μας πάρουν τα πάντα, χωρίς να ρίξουν ούτε μια τουφεκιά. Μετά την τουρκική τράπεζα Ziraat Bank, η οποία «δανειοδοτεί» αβέρτα όποιον ψάχνεται απεγνωσμένα (ακόμα και στρατιωτικούς!) για
ρευστό στη Θράκη, περιμένοντας να δημεύσει τις περιουσίες όσων δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν, μας πήραν χαμπάρι και άλλοι Τούρκοι, εμάς και την κυβέρνησή μας, και πλάκωσαν εδώ. Και μιας και το κλίμα εδώ είναι πολύ καλό, είπε να σκάσει μύτη στα πέριξ και η τουρκική εταιρεία Simit Sarayi.


Θα πουλάει κουλούρια στην Ομόνοια, βάζοντας και αυτή ένα πετραδάκι στην κατάληψη της χώρας μας από τα επιθετικά τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα.
Το θέμα ανέδειξαν τα ελληνικά ιστολόγια, που μάχονται για τα εθνικά συμφέροντα. Μάθαμε λοιπόν για τον ιδιοκτήτη της τουρκικής εταιρείας, που θέλει να εξάγει τον γαστριμαργικό πολιτισμό της γείτονος. Το όνομα αυτού Χαλούκ Οκουτούρ.
Ανταγωνίζεται στη χώρα του τα... ΜcDonalds και θέλει τα επόμενα πέντε χρόνια να ανοίξει 100 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας, είναι η δημιουργία μιας αλυσλιδας 500 σημείων πώλησης την επόμενη δεκαετία, που θα απασχολούν 100.000 υπαλλήλους! Σημειωτέον ότι η εταιρεία ήδη απασχολεί 2000 υπαλλήλους, ενώ πρόσφατα εξαγόρασε τις τουρκικές επιχειρήσεις Pizza Max και Miss Crispy.


Μετά λοιπόν τα τουρκοσίριαλ, που εκτουρκίζουν και δημιουργούν γενίτσαρους, ακολουθούν τα... κουλούρια και διάφορα άλλα αρτοσκευάσματα! Κάποιοι ήδη επενδύουν στη δημοφιλία τους, ενώ να είστε σίγουροι ότι πολλοί θα «σπρώξουν» την τουρκική επιχείρηση, όταν μας κάνει την τιμή να «δέσει» στα ελληνικά εδάφη. Όπου ο καθείς μπορεί να έρχεται ελεύθερα και να επενδύει-πλιατσικολογεί. Θυμόσαστε άλλωστε το αποκλειστικό μας θέμα προ εβδομάδων, με τους Βρετανούς τοκογλύφους, που έστησαν «μπίζνα» σε ξενοδοχείο της οδού Ερμού.


Ποιοι είναι πάλι αυτοί που θέλουν να μας τρομάξουν;


Τώρα, μιας και είμαστε «φιλόξενοι» και υπέρμαχοι, ελέω εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ, της «ανοικτής κοινωνίας» και έχει πλακώσει εδώ η μάρα και η σάρα (και μετά, οι φράκτες τους μαράνανε...): Τι φάση είναι αυτή με τα αυτοκόλλητα με τη μορφή του Οσάμα Μπιν Λάντεν στις πινακίδες σήμανσης, παντού στη Γλυφάδα;


Μας είπαν και για αλλού... Να υποθέσουμε ότι κάποιοι απρόσκλητοι και μισαλλόδοξοι, κάνουν μια παράξενη «καμπάνια» χαμηλής κλίμακας, αρχικά στην Αθήνα και δη σε συγκεκριμένες περιοχές της, πραγματοποιώντας μια προκαταρκτική «δοκιμή»; Να υποθέσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με την (προδοτική) «ανοχή» κάποιων υψηλά ιστάμενων;


Γιατί αυτά καταμεσής σε μία από τις κορυφαίες εμπορικές ζώνες της ευρύτερης πρωτεύουσας, την οδό Άγγελου Μεταξά, σε έναν εμπορικό δρόμο με αρκετές κάμερες, μόνο σε απίστευτη αμέλεια εκ μέρους των αρμοδίων παραπέμπουν...


Μήπως είναι καιρός η Ασφάλεια να ρίξει μια «ματιά», πριν έρθουμε αντιμέτωποι με τίποτα «παρατράγουδα» από μισαλλόδοξους «μουσαφίρηδες», αυτούς που οι φορείς της πολυπολιτισμικότητας αρέσκονται να «γλείφουν»; Γιατί αν στήσουν «στέρεα» προγεφυρώματα στις πόλεις μας, τη βάψαμε...


Του Νίκου Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: