ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.11

Κύριε Χρυσοχοΐδη, υπογράψατε τις τοποθετήσεις για τις Βρυξέλλες, ή καθυστερούν;…

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
  
Δύο κυρίες, Σύμβουλοι του κ. Γιάννη Παπαθανασίου, πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών του κ. Καραμανλή, με απόφαση του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη τοποθετούνται στις Βρυξέλλες…
Οι δύο κυρίες (Αλκ. Π. και Αναστ. Π.), βασικά στελέχη στο γραφείο συμβούλων του κ. Παπαθανασίου, έπρεπε να αναβαθμιστούν με κάθε τρόπο!
Ελλείψη στελεχών στο υπουργείο του στιβαρού Μιχάλη, με εισήγηση του κ. Φίρμπα (υπηρεσιακού παράγοντα) και του Πετράκου, Γ. Γραμματέα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (!), παίρνουν το δρόμο της «ξενιτιάς» για τις Βρυξέλλες.
Έτσι, μόλις επανέλθει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στη διακυβέρνηση της μεγάλης πατρίδας μας, της Ελλάδας με την Αξιοκρατία και Διαφάνεια του ΓΑΠ!
Όπως είναι γνωστό, το μεγάλο μειονέκτημα στη σημερινή εποχή είναι να είναι κάποιος ΠΑΣΟΚ. Αυτό, ειδικά στο δημόσιο τομέα, αποτελεί...
 «ανίατη ασθένεια» και πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο!
Άλλωστε, όπως αποκάλυψε χθες το PRESS-GR (Tι συμβαίνει στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης;...), ρολόι κυλάει το «σύστημα», αλλά κι ΑΝΙΚΗΤΟ!
Υπάρχουν οι αναντικατάστατοι στο σύστημα, ώστε να υπάρχει και η σχετική αλληλεγγύη μεταξύ των υπουργών που διαδέχονται ο ένας τον άλλον και να γίνονται μια χαρά οι δουλειές…
Άντε και συγκυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: