ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.11

Η άνοδος και η πτώση της μεταπολίτευσης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/BTr41J2yAQg

Ανώνυμος είπε...

Να μη μπλέκουμε το σώβρακο με τη γραβάτα.
Ανάμεσα στους σημερινούς εξεγερμένους, βρίσκονται και πρωτοστατούν οι εξεγερμένοι της Νομικής '72 και του Πολυτεχνείου '73. Μόνο οι ρουφιάνου κι' οι προβοκάτορες βολεύτηκαν και αποτέλεσαν την ορίτζιναλ συνέχεια των σκοταδιστών Απριλιανών χουντικών πρακτόρων της Μοσάντ.
Επίσης οι Απριλιανοί και οι χαφιέδες τους στο Πολυτεχνείο, είναι τα καθαρόαιμα δεκανίκια και του σημερινού σάπιου και φασιστικού καθεστώτος.
Ο οπαδός του "ησυχία-τάξις και ασφάλεια" και αυτόκλητος συνήγορος κάθε δολοφόνου ΜΑΤατζή, ψευδοΕΑΜίτης ας ασχοληθεί με τη σαπίλα του σημερινού καθεστώτος και να αφήσει στην άκρη τις ατέρμονες προβοκάτσιες του, αναντίον κάθε τι αντιδικτατορικού.
Γιατί δεν φασκελώνει τη μάπα του ο ψευδοΕΑΜίτης και φασκελώνει εμένα??? Έτσι κι' αλλιώς, μια ζωή αδρανές υλικό είναι, στην υπηρεσία κάθε φασιστικής εξουσίας.
Αντί να φασκελώσει τη σαπίλα, Θα τον αφήσουμε να κλέβει τη σημερινή αγανάκτηση, για να ταυτίσει ο προβοκάτορας, κάθε σαπίλα των φασιστών φίλων του, με τους εξεγερμένους του πολυτεχνείου????
Μια ζωή κυνηγός και ρουφιάνος κάθε εξεγερμένου ήταν και θα είναι. Εναντίον της εξέγερσης του Πολυτεχνείου έχουμε αγανακτίσει σήμερα??? Γιατί τον ενοχλεί η εξέγερση εναντίον της σημερινής χούντας????