ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

«Καταζητούνται» ΚΑΙ οι Μεσσήνιοι βουλευτές!


Aφίσες με τις φωτογραφίες των βουλευτών Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου, Δημήτρη Κουσελά και Οδυσσέα Βουδούρη και την ένδειξη «Καταζητούνται» (WANTED), έκαναν την εμφάνισή τους στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας। Η αμοιβή που προσφέρεται για την επικήρυξη είναι: «Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Άμεση Δημοκρατία»। Οι αφίσες προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των βουλευτών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος।
«Όχι» στην υποβάθμιση των νοσοκομείων Kυπαρισσίας-Καλαμάτας...


Αντίθετο στην υποβάθμιση, συρρίκνωση ή κατάργηση νοσοκομειακών μονάδων της Περιφέρειας – μεταξύ των οποίων και του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας – είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου।
Πυρκαγιές στη Μεσσηνία...Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα χθες σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Αετός Μεσσηνίας। Η πυρκαγιά κατασβέστηκε λίγες ώρες αργότερα αφού αποτέφρωσε 30 περίπου στρέμματα δάσους. Έξι πυρκαγιές ξέσπασαν χθες σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας και χρειάσθηκε η κινητοποίηση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων και πυροσβεστικών αεροσκαφών για την κατάσβεσή τους.
Τα σκουπίδια και πάλι στο Δ. Σ. Καλαμάτας...Η συμμετοχή του Δήμου σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, την Πέμπτη στις 8 τα βράδυ।
Πρωτοβουλία για την ίδρυση Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου προωθεί η Περιφέρεια...

Σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητές τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών Αλκιβιάδη Καλαμπόκη। Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι οι επιχειρηματίες από τους 7 Νομούς της Πελοποννήσου।
ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: