ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

ΓΣΕΕ-ΑΝΝΑ ΤRAVEL and CRUISES ...ο παράδειδος των διακοπών της "εργατικής τάξης"!!

Η εργατική τάξη κλείνει τις διακοπές της στο Κολωνάκι! (ΚΛΙΚ ΕΙΚΟΝΑ)
Εμπρός της γης οι κολασμένοι ...όλοι με πακέτα διακοπών ΓΣΕΕ - ΑΝΝΑ-ΤRAVEL

Είναι απίστευτο ...Την ώρα που η ίδια η ΓΣΕΕ δημοσιοποιεί έρευνα οτι έξι στους δέκα Έλληνες δεν θα πάνε διακοπές φέτος.

Με εγκύκλιό της που είναι αναρτημένη στον διαδικτυακό της τόπο, διαφημίζει πακέτα ποιοτικών διακοπών ...με τιμές που αν τις δείτε θα πάθετε εγκεφαλικό ...Οχι μόνο για περιόδους κρίσης αλλά και γενικότερα με τα οικονομικά δεδομένα των ελληνικών μισθών (των εργατών εννούμε )! Μάλιστα τα πακέτα που διαφημίζει έχουν ονομασίες όπως ΓΣΕΕ-CLUB AGIA ANNA&"HALATTA HOTEL ,ΓΣΕΕ- FIVE CONTINENT CRUISES,ΓΣΕΕ-ΑΝΝΑ TRAVEL.( Για την ιστορία το ΑΝΝΑ ΤRAVEL Είναι στην Πλατεία Κολωνακίου !



Κιόλα αυτά όταν είναι χιλιάδες οι απολυμένοι στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις ... Μου δεν παίρνουν ούτε επίδομα ανεργίας . Γιαυτούς δεν υπάρχει καμία εγκύκλιο...η καμία δράση της ΓΣΕΕ . Και μια απορία Πως γίνονται αυτές οι συμφωνίες ...ρε παιδιά από μη κερδοσκοπηκά σωματεία όπως πιστεύουμε οτι είναι και η ΓΣΕΕ 
Δείτε εδώ την Εγκύκλιο ....

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: