ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΣ ,ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΑΠΕΙΛΗΣΕ" ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ....Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»....


Έτσι απάντησε ο ορκισμένος απέναντι στην καπιταλιστική αδικία «σοσιαλιστής». Τα συνηθίζουν τα «σταράτα» λόγια οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και τα επιφανή στελέχη του κόμματος των κυβερνήσεων του καταστροφέα Σημίτη. Είναι δήλωση χτεσινή. Έγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, το αιώνιο πολιτικό παράσιτο Χρήστο Πρωτόπαππα στον ραδιοσταθμό «Real FM». Αυτή ήταν η απάντηση του λεβέντη «αντιεξουσιαστή» όσον αφορά τις αντιδράσεις του λαού στη λαιμητόμο του «μεσοπρόθεσμου».
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Είναι η δήλωση του αιώνιου παρασιτικού καρεκλοκένταυρου πρώην ακριβοπληρωμένου εργατοπατέρα και μέλους της ληστρικής κυβέρνησης των Χρηματιστηρίων των Τσουκάτων Μαντέληδων Τσοχατζόπουλων και λοιπών τρωκτικών. , του κόμματος που, έχει αναδειχτεί σε κόμμα - συνεργάτη του ΔΝΤ.
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Τι θαυμαστή «αποφασιστικότητα»! Τι «γενναιότητα» από έναν πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΕ! Τύφλα να έχει ο Πάγκαλος και τα «τανκς» του. Τύφλα να έχει το θράσος ακόμα και των πιο πατενταρισμένων εργατοπατέρων του πράσινου κομματικού σωλήνα. Όλης αυτής της πολιτικά ξεδιάντροπης και εθνοπροδοτικής κάστας, που αφού έπαιξε επί μακρόν το ιταμό παιχνίδι της «πέμπτης φάλαγγας» στο εργατικό κίνημα, κατόπιν πέρασε ανοιχτά στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Εκ του ασφαλούς, από τα μικρόφωνα της καθεστωτικής προπαγάνδας, εκφωνούν μονολόγους για να κάνουν επίδειξη «ανδρείας» χωμένοι στη θαλπωρή του θώκου τους και πλαισιωμένοι από στρατιά μπράβων ,φρουρών, και παρασιτικών παρατρεχάμενων, κάνουν μαγκιές στον λαό. Ας τολμήσουν να κατέβουν μόνοι τους οι θρασύδειλοι στο πεζοδρόμιο, για να δουν πόσα γιαούρτια θα μαζέψουν.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ :Αυτή η δήλωση Πρωτόππαπα άνετα μπορεί να εκληφθεί  ως ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ , δεδομένου του κατά κόρον χρησιμοποιούμενου πολιτικού νεολογισμού των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ !! 
Για αυτό τολμούμε ανενδοίαστα και εκ του ασφαλούς ,.... γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι και την  υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος ,.... να ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ και ΕΜΕΙΣ με την σειρά μας μια ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ στο Πολιτικό σαπρόφυτο Πρωτόππαπα...................... "ΘΑ "ΦΑΣ" ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ"

2 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Τον θυμούνται αυτοί που
τον έκαναν εργατοπατέρα;
Μήπως θυμούνται τί έκανε
ενάντια του κλάδου και
έγινε βουλευτής; Λέω μήπως!

ΑΔΗΣ είπε...

Όποτε βλέπω αυτόν τον
άνθρωπο γιατι μου έρχεται
όρεξη για μοσχαροκεφαλή
με πολύ μπουκουβο και λίγδα;